IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 февруари

24 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви съобщят добри новини, които ще ви заредят с надежди и ще ви въодушевят. Имате нужда от съпричастност. Потърсете я сред близките си, но не и сред обикновени познати. Не всички проявявани към вас симпатии са откровени.

Телец

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да реализирате някои промени на работното място. Интуицията ще ви подскаже правилните ходове. За логични разсъждения не разполагате с достатъчно информация, така че доверете се на подсъзнанието си.

Близнаци

Анализирайте още веднъж старите, нерешени проблеми. Опитайте се да намерите нови, нестандартни варианти. Ако ви е нужна промяна за вдъхновение, то занимайте се с обстановката у дома или на работното място. Ще ви подейства освежаващо и тонизиращо.

Рак

Непредвидено събитие ще ви принуди да промените плановете си. Първоначално ще ви разтревожи, но съвсем скоро ще осъзнаете, че ви се предоставя възможност да комбинирате действията си по няколко занимания едновременно. Може да не довършите всичко, но като цяло направеното днес ще е полезно.

Лъв

Още от сутринта ще усетите, че на работното място назрява скандал. Много бързо ще се намери и повод, който няма да е истинската причина за разправията. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“. Постарайте се да защитите позицията си без да омаловажавате чуждите принципи.

Дева

Няма да сте напълно уверени в решенията си днес. Колебанието и съмненията често ще ви подсказват да отложите някои въпроси или да се допитате до чуждо мнение. Предимството на бавната работа е, че намалява вероятността от грешки. Повечето време за мислене ще ви спести време за корекции.

Везни

Ако днес не се захванете за задачите, които непрекъснато сте отлагали „за по-нататък“ е много възможно никога да не се заемете с тях. Подредете графика си още в началото на деня. Най-вероятно част от старите занимания ще отпаднат изобщо и ще разполагате с време за творческа работа.

Скорпион

Шефът или колега ще се опитат да ви провокират като ви възложат задача, с която предполагат, че няма да се справите. Реагирайте мълчаливо и се заемете разумно. Няма да имате никакви затруднения, а те ще се почувстват неудобно от поведението си.

Стрелец

Намалете контактите. Мисълта ви е бърза, ясна и логична, но ще ви е трудно да обясните концепциите си. По-добре се заемете с реализацията им, отколкото с презентацията.

Козирог

Ориентирайте се към дейности, изискващи рационализъм, логика и творчески подход. Днес сте в състояние да ги комбинирате успешно. Част от резултатите ще постигнете по схемата „проба-грешка“, но няма да ви отнемат много време.

Водолей

Избягвайте уреждането на финансови операции. Изобщо, днес е най-добре да не се занимавате с пари. Нито свои, нито чужди. Не е изключено да се заблудите, да сгрешите или просто да ги загубите от невнимание. Ориентирайте се към тривиалните ежедневни занимания.

Риби

Ще намерите оригинални начини за реализация на чужди идеи. Не започвайте самостоятелно. Първо споделете замислите си с авторите на идеите. Те не само ще се съгласят, но и ще намерят начин да ви компенсират за положените усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари