IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 февруари

25 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Фантазията ви ще е необичайно силна днес. Използвайте я за решаване на текущите си практически задачи, а не за да си изграждате розови мечти за бъдещето. Мечтите, колкото и да са розови, ще ви изглеждат съвсем реални, но ще ви вкарат в сериозна заблуда.

Телец

Заниманията ви, каквито и да са, ще са с перспективно отражение. Вероятно ще участвате в обсъждане на дългосрочни проекти или пък ще структурирате планове за по-дълъг период от време. Работата ще ви свърже с човек с интересни възгледи и широк мироглед.

Близнаци

Повечето събития ще са непредвидени, но това не бива да ви плаши. Проявете наблюдателност и реагирайте гъвкаво. Ще съумеете да стабилизирате позициите си и да поставите началото на някаква промяна, която отдавна искате да осъществите, но не сте разполагали с подходящи условия.

Рак

Началото на деня може да е свързано с някакви грижи, безпокойство, объркани мисли. Каквото и да се случи, действайте бавно. Излишната припряност е предпоставка за грешки. И не, че няма да можете да ги откриете и коригирате, но ще се чувствате зле само поради факта, че сте ги допуснали.

Лъв

Реакциите ви днес ще са абсолютно точни, абсолютно основателни и… диаметрално противоположни. Както приятелите, така и конкурентите ви ще разберат какво е истинското ви отношение към тях. И ако първите ще получат помощ и усмивка, то вторите със сигурност ще се сблъскат с противодействието ви.

Дева

Не променяйте начина си на работа, само защото някой не харесва методите ви. Проявете принципност към задълженията си и към правилата, които трябва да спазвате. Отстоявайте индивидуалността си без да прекрачвате границата на общия интерес.

Везни

Концентрацията няма да е от най-силните ви страни. Ще ви е трудно да отделите важното от маловажното и може да загубите доста време в дейности, които всъщност не са спешни. Адаптирайте действията си към тези на колегите. Ще ви послужат за ориентация.

Скорпион

Ще постигнете много повече, ако си поставите по-високи изисквания. При това те да са към самите вас, а не към околните. Ако те грешат, оставете ги сами да оправят нещата. За тях ще е полезно, а на вас ще ви спести време.

Стрелец

Проявете наблюдателност и мислете логично. Не е изключено да се натъкнете на различни затруднения и недоразумения. Избягвайте прибързаните реакции. Във възможностите ви е да оправите нещата, стига да овладеете емоциите.

Козирог

Целенасочени сте и в състояние да вършите няколко неща едновременно. Нищо не би ви обезпокоило, стига да не се наложи да обсъждате теми от домашно-битов характер. Ако близките ви имат желание да направят някакви реконструкции у дома и не ви занимават с въпроса, оставете ги да се справят самостоятелно и не коментирайте слабостите им.

Водолей

Ще осъществите някои дребни победи днес, но трайни и с дългосрочно отражение. Ще са в няколко направления и ще имате добър повод както за радост, така и за гордост. Внимавайте с кого обсъждате постиженията си, не всички ще са така радостни като вас.

Риби

Структурирайте стратегическите си планове. Формулирайте етапите на работа и обобщете ресурсното обезпечение. За сложните занимания е желателно да излезете от рутината. Старите схеми ще се окажат неприложими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари