IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 февруари

28 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се случат някакви промени. Ще са свързани с професионалния живот или обучението ви. Вероятността да привлечете вниманието не е за пренебрегване. И тази ваша популярност може да ви донесе допълнителни приходи или поне шансове да ги получите след време.

Телец

Прегледайте още веднъж краткосрочните си планове и тактиката за реализирането им. Заемете се с онези, за чието осъществяване няма да се наложи да навлезете в чужда територия или да стигнете до нелоялна конкуренция. Не разчитайте, че ще сте успешни за сметка на нечий неуспех.

Близнаци

Някои думи и действия на близките може истински да ви изнервят. Реакцията ви ще е следствие по-скоро от липса на разбиране, отколкото от недоволство. Преди да решите как точно да реагирате е желателно да изясните обстоятелствата докрай и то очи в очи със събеседника си.

Рак

Ще ви е доста трудно да формулирате целите си, да ги конкретизирате, че и да направите крачка към тях. Общувайте искрено и благоразположено с любимия човек. Ако се наложи да признаете грешките си, направете го и се постарайте да ги коригирате.

Лъв

Желанието ви за близост и съчувствие ще е по-силно от всякога. Ще получите симпатия и одобрение, ако сте достатъчно открити и говорите за желанията си в прав текст. Не разчитайте, че хората около вас ще си направят труда да четат мислите ви.

Дева

Енергетиката ви е леко нестабилна. Помислете как ще ви е най-приятно да възстановите тонуса си. Не прекалявайте с нищо и най-вече с контактите. Протяжните разговори ще ви изтощят още повече, особено пък ако са на тривиални теми, които не ви вълнуват.

Везни

Не е изключено днес да сте леко апатични, сънливи, да нямате желание за нищо. При тези обстоятелства е желателно да не общувате с непознати. Много лесно можете да се превърнете в жертва на измама, която още повече ще ви развали настроението.

Скорпион

Основната ви тема днес ще е свързана с финансови и материални придобивки. Духовните необходимости ще останат на заден план. Все пак, по време на общуване преценете дали е добре да обсъждате точно парични въпроси със събеседниците си.

Стрелец

Проявите на консерватизъм, традиционализъм и радикализъм днес може да ви изиграят много лоша шега. Помислете за какво говори тази взривоопасна комбинация. Предимно за страх от новото, съчетан с комплекси. И двете неща няма да повишат авторитета ви.

Козирог

Чувството ви за хумор със сигурност ще липсва днес, но пък философското настроение ще ви обгърне отвсякъде. Има какво да се научи от постановката на Оскар Уайлд „Колко е важно да бъдеш сериозен“, така че със сигурност ще изненадате близките си с поредица мъдри решения.

Водолей

Небивал ентусиазъм и въодушевление ще ви обземат днес. И понеже няма да имате някакви свои спешни задачи, най-вероятно ще се хвърлите да помагате на близките си. Овладейте порива преди да са ви обвинили за „непозволена намеса във вътрешните работи“.

Риби

Ще успеете да осъществите поне една своя малка мечта днес. И ще ви е още по-лесно, ако го правите в компанията на любимия човек. Впрочем, ако към момента сте в някакви разногласия, ще успеете да ги разрешите по благоприятно стечение на обстоятелствата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари