IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец март

1 март 2020 15 00

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за март 2020 година, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В началото на месеца ще сте леко апатични. Ще сте насочени към вътрешното си аз и ще се стремите към уединение. Ще ви е нужно време, за да подредите мислите и чувствата си и да постигнете хармония между психическото и физическото си състояние. В този период е препоръчително да се занимавате с текущите си познати, рутинни задачи, да пазите силите си и да се дистанцирате от конфликтни ситуации. След като Меркурий излезе от ретроградност обстановката ще се разведри. Ще се справите с поредица сложни казуси, благодарение на навременната помощ на приятелите и близките. Ще улесните работата си, ако сте последователни и не се захващате с няколко неща едновременно. Финансови проблеми не се очакват, ако избягвате непредвидените разходи.

Телец

Ще разполагате с благоприятни условия за реализация на промени, които от доста време замисляте. Приятелите и близките роднини ще ви подкрепят и ще ви окажат необходимото съдействие. Не е изключено да попаднете на нови надеждни делови партньори и да получите удовлетворителни резултати от съвместната си работа. Обяснявайте идеите си разбираемо, за да си спестите досадни недоразумения. През втората десетдневка на месеца ще сте в състояние да реализирате и най-амбициозните си планове, но след като Слънцето навлезе в знака на Овена е желателно да намалите темпото, да не започвате нови проекти и да не уреждате личните си взаимоотношения. Не раздавайте съвети по въпроси, с които не сте съвсем наясно. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Възможно е да получите допълнителен приход от спорадична временна работа. Избягвайте услугите на онлайн търговията.

Близнаци

Ако в началото на месеца ви липсва ентусиазъм, значи не знаете на какво сте способни. Ще разгърнете целия си потенциал, ако преодолеете рутината и инерцията. Инициативата ще повиши самоувереността ви. Освободете се от страховете и комплексите, а и най-вече от мързела. Няма да се налага да бързате в периода, в който Меркурий е в ретроградно движение. Използвайте тези дни, за да „подредите картите“, да изясните позициите си. През втората десетдневка заетостта ви ще се повиши, но и приходите – също. В края на месеца контактите ще са интензивни, но невинаги благоприятни. На моменти ще ви е трудно да следвате събитията и да се адаптирате към тях, но най-важното е да не се отказвате от първоначалните си замисли. Тогава ще можете да се справите с дейности, свързани с държавната администрация. Ще разполагате с достатъчно финанси, но ако ви хрумне, че искате да участвате в някаква благотворителна акция, уверете се преди това, че нямате основание да се съмнявате в коректността на организаторите.

Рак

Събитията са пред вас. Друг е въпросът дали сте готови да участвате в тях и да им се насладите пълноценно. Няма да имате причини да се оплачете от скука и монотонност, но и прекалената динамика може да не ви хареса. Да решите, че високото темпо ви изтощава и да „заровите глава в пясъка“, вместо да се изявите. Въздържайте се от далечни пътувания и участие във важни мероприятия в началото на месеца. Ще сте изключително полезни за себе си, ако в този период се занимаете със самоусъвършенстване, обучение, усвояване на чужди езици. През втората и третата седмица на месеца работата и постиженията ви ще получат висока оценка. Ще попаднете на информация, която ще ви позволи да структурирате плановете си почти до края на лятото. Контактите ще са интензивни. Личните и деловите отношения, обаче, може да са леко напрегнати. Не е изключено да се появят проблеми от материално и финансово естество, които ще преодолеете с помощта на приятелите.

Лъв

Време е да се покажете в целия си блясък. Не позволявайте на дребните несполуки да ви сломят и на ежедневната умора да помрачи настроението ви. Силите ви са достатъчно, от вас зависи да ги ориентирате в правилната посока. Умората ще е следствие не от много работа, а от еднообразие. Въздържайте се от авантюри и рискове, опитвайки да си създадете непознати преживявания. Ако се наложи да участвате в конкурси и състезания, най-вероятно ще пожънете успех. Овладейте пристъпите на агресия и раздразнителност. Опитайте се да опознаете хората от най-близкото си обкръжение, вместо да им се противопоставяте. През втората половина на месеца контактите ще са интензивни. Ще сте по-ефективни, ако успеете да ги планирате предварително. Ще се свържете с нови партньори, но и окончателно ще прекратите сътрудничеството с някои от предишните. Благоприятен период за уреждане на финансови, наследствени и имотни въпроси е последната седмица, когато е възможно да получите допълнителна работа или допълнителен приход.

Дева

Не разчитайте на късмет, а на себе си. Ще реализирате плановете си, само ако сте старателни, активни и целенасочени. За въпросите, по които имате съмнения, не се стеснявайте да потърсите „помощ от приятел“. Сътрудничеството на всички нива ще е ефективно, а ще успеете и да възстановите някои стари, поизоставени връзки. Използвайте първите дни на месеца за събиране, обобщаване и систематизиране на информацията, която ви е необходима. През втората половина се въздържайте от дългосрочни планове. Обмисляйте действията си от ден за ден и не се ядосвайте, ако събитията не отговарят на очакванията ви. Тогава е важно да запазите присъствие на духа и да реагирате гъвкаво. Не прекалявайте нито с инициативата, нито с доверието. В края на месеца може да се наложи да предприемете пътуване, от което да получите допълнителни приходи. Организирайте програмата си така, че да предотвратите разногласията у дома и на работното място. Приемайте „изгодните“ предложения със здравословна доза съмнение.

Везни

Намалете амбициите и не форсирайте събитията. Придържайте се към принципа: „бързай бавно“, оставете грандиозните планове за по-нататък. Изисквайте повече от себе си и по-малко от околните и се стремете да завършите започнатото. Ще се наложи да се справите с поредица важни, но доста скучни задачи и при това ще трябва да се занимавате с тях самостоятелно, което подсказва, че трябва да се стремите да сте максимално ефективни, отговорни и обективни. Пропуските ви, доколкото ги има, ще създадат неприятности на работното място, но каквото и да се е случило през втората половина на месеца ще успеете да наваксате. Не е желателно да подписвате договори в първите дни на месеца. Ако все пак се наложи, то запознайте се със съдържанието им подробно и задълбочено. Избягвайте финансовите авантюри и не се увличайте по прекалено изгодни сделки, ще попаднете на мошеници. Не е желателно да взимате и да давате заеми. Ако ви възложат допълнителна работа, уговаряйте заплащането преди да сте започнали. Първите две седмици са подходящи за усвояване на нови знания, полагане на изпити, участие в семинари. Публичните ви изяви ще са впечатляващи.

Скорпион

Използвайте въображението си за организация на свободното време, а логиката си по време на работа. Така ще сте достатъчно пълноценни за преките си задължения и достатъчно вдъхновени за развлечения. Ще можете да разгърнете творческия си потенциал и вероятно ще получите малък, но стабилен допълнителен доход. Работата ви ще бъде забелязана и високо оценена. Ще успеете да проявите индивидуализма, да впечатлите с оригиналността и да стабилизирате позициите си. Инициативите ви ще получат всеобщо одобрение, а по-интересно е, че на преден план ще излязат предишни ваши предложения, които ще придобият актуалност. През втората половина на месеца ще трябва да се справите с огромен поток от информация и е много вероятно да се наложи да потърсите консултация от свои бивши колеги, наставници или преподаватели. Не се смущавайте да го направите. Ще е много полезно, защото ще напомните за себе си и ще възстановите стари връзки. Пътуванията ще са безпроблемни. За важните решения през първата десетдневка на месеца разчитайте на интуицията си. През втората десетдневка се постарайте да уредите задълженията си към държавата във вид на данъци и такси. Пак тогава е възможно да финализирате сделка с имоти. Не търсете помощ, но и не отказвайте, ако ви предложат.

Стрелец

Сравнително спокоен и безконфликтен период, в който най-много време ще ви отнеме уреждането на битови въпроси и на роднински проблеми. Постарайте се да организирате почивката си така, че да сте повече у дома, където ще възстановите енергетиката си най-устойчиво. Не си поставяйте твърде амбициозни цели в професионален план. За предпочитане е да работите с умерено темпо и да не форсирате събитията. Отложете важните инициативи за последната седмица на месеца. Поставяйте си реални цели. През втората половина от месеца ще можете да осъществите задължителните командировки и да се занимаете с текущите сделки. Тогава ще съумеете да заявите лидерските си умения, да регламентирате стоящите на дневен ред юридически въпроси, да се справите с предварително набелязани покупки с дългосрочен характер. Ще впечатлите всички с безупречната си организация. Запазете спокойствие, ако на моменти се налага да стопирате инициативата си или дори да отстъпите от постигнатите позиции. Отстоявайте мнението си, но по начин, който няма да ви създаде врагове. Приемайте затрудненията с чувство за хумор и следвайте естествения ход на събитията, за да не се налага да „воювате с вятърни мелници“.

Козирог

Ако събитията не отговарят на очакванията ви, приемете го като подсказка, че не трябва да бързате. Спрете, помислете, анализирайте и преценете дали случващото се не е резултат от ваши предишни действия или пък не се повтарят елементи от миналото. Вземете поука от собствените си грешки и сменете подхода. През първата половина от месеца ще разполагате с достатъчно време за корекции. Ако трябва да се извините на някого, направете го, но не оставяйте нещата такива, каквито са били. За начало на проекти и създаване на нови делови връзки е благоприятен периодът след 15.03 и то с известни уговорки. Ще сте по-общителни от обикновено и доста по-бързо ще усвоявате нови знания. След излизането на Меркурий от ретроградна фаза е възможно да ви изпратят в командировка на място, където никога не сте били, за да вземете участие в някаква публична инициатива. Не се отказвайте, преживяванията ще са неповторими и ще ви ентусиазират. Ще създадете контакти с влиятелни личности, които след време ще са ви доста полезни. Не се главозамайвайте от успехите и не нарушавайте принципите си. Финансовото ви положение ще е стабилно, ако не се наложи да направите непредвидени разходи. Допълнителни, макар и минимални парични постъпления, е вероятно да получите през втората десетдневка на месеца. Недостиг на средства може да усетите в края на март.

Водолей

Ароматът на пролет ще се отрази неблагоприятно на концентрацията ви. Ще сте доста по-разсеяни, но за сметка на това пък сантиментални. Реалността ще загуби ясните си очертания. На всичкото отгоре, материалното ви положение леко ще се подобри и ще имате възможност да си купите вещи, за които отдавна мечтаете. Обсъждайте покупките с близките си. Новите придобивки са хубаво нещо, стига да не харчите за неща, които не са ви нужни. Направите ли го, сериозно ще навредите на бюджета си. В началото на месеца ще се наложи да се справите с някои битови аварии у дома, които също ще са резултат от вашата разсеяност. Ще получите поредица интересни предложения за работа, пътувания, развлечения, но на този етап е по-добре да отложите отговора си. Представите ви са илюзорни и е вероятно да се хвърлите в авантюра с непредвидим край. Интересното е, че точно въображението (което ще имате и в излишък) ще ви помогне да получите приходи от хобито си. Използвайте всички възможни начини, за да покажете какво можете – социалните мрежи, пролетни базари, срещи на съмишленици. Не раздавайте щедри обещания, които не можете да изпълните, защото рано или късно ще ви потърсят сметка за тях. Овладейте желанието си да впечатлявате околните с ексцентрични постъпки. Ще получите важни новини отдалече или по време на пътуване ще узнаете нечия тайна. Помислете внимателно дали и как бихте могли да се възползвате от тях. Редуцирайте контактите и обмисляйте внимателно изказванията си. Не настоявайте на своето, независимо че може да сте абсолютно убедени в мнението си. Дайте възможност за изява и на околните. В края на месеца може да се наложи да вземете важно решение. Ако не можете да се справите самостоятелно допитайте се до мнението на близък роднина-мъж.

Риби

Събитията ще са динамични и ще сте по-заети от обикновено поне докато Слънцето е във вашия знак. Промените ще се случват бързо и осезателно. Ще можете да напреднете почти във всички интересуващи ви сфери, ако не се съмнявате в себе си и не инвестирате прекалено в емоции. Творческият потенциал, интуицията и въображението ви ще са особено силни в началото на месеца. Ще сте в благоприятната позиция да се възползвате от обстоятелствата, да изразявате мислите си ясно и да получите одобрение от хората, имащи въздействие върху пряката ви работа. Ще сте много по-уверени, решителни, изобретателни и находчиви. Ще намерите решение на заплетени въпроси, които от доста време отлагате. Не е изключено да промените работата си или да получите възможност за участие в допълнителен проект през втората половина на месеца. Не се занимавайте с управление на чужди пари, ако дълбоко вътре в себе си сте сигурни, че не си заслужава. Финансови проблеми не се предвиждат, макар че на моменти разходите ще надвишават лимита ви. Избягвайте сделките с имущество след 23.03, вероятно ще са губещи. Когато става дума за материални придобивки, преценявайте акуратно всяка своя стъпка. Организирайте си подходящо развлечение в дните, в които ви връхлитат мрачни мисли. Проблемите, колкото и сериозни да ви изглеждат, ще са преодолими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари