IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 март

4 март 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неотложните задачи ще са в няколко направления: отношения, безопасност, финансова и материална подсигуреност, но за щастие, не във всички едновременно. На каквито и затруднения да се натъкнете, постарайте се да ги обмислите в широк мащаб, да се освободите от илюзиите и да търсите решенията с творчески подход.

Телец

Събитията ще са противоречиви и част от тях ще ви подействат „отрезвяващо“. Някой ще загуби завинаги доверието ви, а друг ще докаже, че не е заслужавал пренебрежението ви. И в двата случая може да ви обхване чувство на вина, от което ще се освободите само след като анализирате задълбочено детайлите.

Близнаци

Взаимоотношенията на всякакво ниво ще са странни днес. Когато вие имате нужда да споделите нещо околните ще се държат така, сякаш не ви забелязват и обратно… точно когато искате да останете сами със собствените си мисли някой упорито ще се опитва да привлече вниманието ви. Приемете случващото се с усмивка. Може да не получите разбиране и съчувствие, но ще имате достатъчно теми за размисъл.

Рак

Обстановката на работното място ще е леко напрегната, а спорните въпроси буквално ще „нажежат“ въздуха. Причините за противоречията ще са доста и различни: недоверие, неизпълнени обещания, недостиг на средства или материална подсигуреност. Въздържайте се от резки изказвания и не давайте пари назаем.

Лъв

Не се занимавайте с въпроси, изискващи намесата или одобрението на държавната администрация. Където и да отидете ще „ударите на камък“. Ако имате насрочени важни делови срещи и е възможно да ги отложите, то по-добре го направете. Някой ще ви напомни за неизпълнено обещание.

Дева

Избягвайте разправиите с шефа, родителите си или други по-възрастни роднини. Колкото и да сте убедителни те няма да отстъпят от позициите си. Ако ви е нужна помощ, ще я получите от по-млади и по-неопитни от вас приятели или колеги.

Везни

Не приемайте предложение за начало на нова романтична връзка. Дори то да идва от личност, към която не сте безразлични е по-добре да изчакате и да не давате окончателния си отговор днес. И не приемайте на сериозно информацията, която бихте научили за въпросния човек, независимо дали е хубава или лоша. Ще е по-скоро преувеличена.

Скорпион

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да уредите стар спор. Решението ще се окаже толкова лесно, че ще се чудите как до момента не ви е хрумнало. Отношенията с близките ще са конструктивни, а общата работа ще се осъществява синхронизирано.

Стрелец

Във възможностите ви е да намерите общ език с всичките си събеседници. Изслушвайте ги търпеливо и се опитайте да възприемете гледната им точка. Ще установите, че в повечето случаи техните предложения са по-изгодни за вас, отколкото вашите собствени.

Козирог

Поведението на хората от най-близкото ви обкръжение на моменти ще е изнервящо. Постарайте се да не излизате извън релси. Заредете се с убедителни аргументи, ако искате да реализирате замислите си без да се съобразявате с чиито и да било капризи.

Водолей

Ще възстановите стара връзка, която в момента е „в сянка“. Ще се наложи да направите някакъв компромис, но като краен резултат ще сте доволни, че конфликтът е прекратен. Може да се наложи да предприемете кратко пътуване, за да довършите вече започнат проект.

Риби

Ако имате някакви противоречия с любимия човек, значи е време да оправите нещата. Направете го на фона на някакво развлечение, предпочитано и от двамата. Не търсете виновен, а път за помирение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари