IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 март

24 март 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новолунието ще повиши тонуса ви. Ще можете да довършите започнатото, да обмислите новото, да експериментирате с непознати методи на работа. Най-вероятно ще си спечелите и нови привърженици.

Телец

Бъдете наблюдателни и предпазливи. Финансовото ви състояние е леко нестабилно и може да се наложи да вземете важно решение. Съгласувайте го с близките си, за да си спестите по-нататъшни разправии.

Близнаци

Предпоставките за напредък са налични и не са за подценяване, стига да не очаквате успехите да ви дойдат наготово. Без никакво съмнение днес можете да разчитате на магнетичността, интуицията и чувството си за хумор. Комбинацията от трите ще ви подскаже правилния начин.

Рак

Въздържайте се от новости и промени и следвайте първоначалния си график. Всяко отклонение от него ще създаде хаос в текущата ви работа и ще ви обърка. Проявете отстъпчивост в конфликтни ситуации, за да избегнете по-сериозни неприятности.

Лъв

Ориентирайте се към занимания, които ви доставят удоволствие. Без никакви усилия ще изгладите съществуващи към момента недоразумения. Избягвайте каквито и да било критични забележки спрямо околните. Ще спечелите симпатиите даже на хора, за които не предполагате.

Дева

Едва ли ще се случи нещо важно днес. Действайте с умерено темпо и не позволявайте да ви разпореждат как да подреждате плановете си. Не насрочвайте важни срещи. Не е изключено да получите минимални допълнителни финансови постъпления.

Везни

Енергетиката ви е стабилна. Заемете се с дейности, изискващи творчески подход. В състояние сте да мислите конструктивно, да подхождате към заплетените ситуации решително и отговорно. Ако се наложи да предприемете пътуване, не го отлагайте.

Скорпион

Тонусът ви е леко занижен. Не се заемайте с трудоемки дейности. Въздържайте се от отговорни окончателни решения, засягащи финансите и личния ви живот. Част от събитията на работното място няма да ви зарадват.

Стрелец

Не се захващайте за няколко неща едновременно. Силите ще ви стигнат в чисто физически аспект, но ще ви е трудно да се координирате с останалите участници. Приемете спокойно критичните забележки към работата си и помислете как можете да оправите нещата с минимални усилия.

Козирог

Не е изключено да попаднете в неприятната ситуация, да се наложи да избирате между своите и чуждите интереси. Ако става дума за близките ви може би си заслужава да се жертвате, но ако става дума за непознати, то следвайте инстинкта си за самосъхранение. Ще ви е трудно да намерите общ език с околните. По-добре не участвайте в публични дискусии.

Водолей

Реагирайте гъвкаво, но без да фантазирате. Колкото по-реално преценявате фактите, толкова по-лесно ще се справите с проблемите. При контакти с нови хора се постарайте да се покажете в най-добрата си светлина. Не е препоръчително да тръгвате на дълъг път.

Риби

Преглеждайте внимателно и задълбочено всяка новопостъпваща информация. Не е изключено да получите интересно предложение, свързано с професионалния ви статус или бизнеса. Мислете логично, ще се справите с каквато и да било критична ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари