IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 март

30 март 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дистанцирайте се от хора, които съвсем отявлено ви използват или злоупотребяват с доброто ви отношение. Направете го без да ги отблъсквате грубо. Изразявайте мнението си като препоръка, а не като заповед.

Телец

Преценявайте много внимателно начина, по който изказвате мнението си, за да не попаднете в схемата „с вашите камъни, по вашата глава“. Ако се опитате да натрапите мнението си на близките, те ще се противопоставят по начин, който не очаквате.

Близнаци

Първият работен ден на седмицата няма да е лишен от изненади. Нищо няма да се получи с бързане. Правилният начин е да заложите на вдъхновението и уменията си. Резултатите няма да закъснеят.

Рак

Опитайте се да уточните в спокоен разговор с близките проблемите, които ви безпокоят. Отчитайте тежестта и на чуждата гледна точка. Ако близките ви изнервят, уединете се за известно време, може би малко „почивка“ ще ви дойде добре.

Лъв

Най-добрият ви помощник е оптимистичното настроение. Преценявайте моментните си решения, те ще се отразят на бъдещите резултати. Не залагайте на думи, а на действия.

Дева

Ако промените, които възнамерявате да предприемете ви засягат лично, то те най-вероятно ще са успешни. Не мислете за загубеното, няма да върнете времето назад. Достатъчно е да сте отговорни за действията си, за да постигнете успех.

Везни

Желанието ви за социални контакти днес ще е много по-силно от обикновено. Интензивните контакти ще се отразят на енергетиката ви, така че бъдете предпазливи. Ако ви възложат трудна професионална задача, добре е да я обсъдите с колегите. Препоръките им ще са изключително полезни.

Скорпион

Наблюдавайте физическите си показатели и реагирайте при минимални сигнали за здравословен проблем. Търсете истината принципно, а не само във вашето съзнание. Ще намерите правилни решения по-лесно, ако признаете грешките си.

Стрелец

Ще попаднете в клопката на собствените си грешки. Бъдете по-отстъпчиви и по-търпеливи. В същото време не бъдете прекалено доверчиви и контактни. Консолидирайте идеите с тези на близките си.

Козирог

Усилията, приложени преди време, ще дадат резултати сега. Не е изключено да се изразят във финансови приходи. Не давайте пари назаем, независимо че може да разполагате с достатъчни средства.

Водолей

Търсете отговорите самостоятелно. Не се предоверявайте. Не се доверявайте на „драматични“ тайни, споделени ви, само за да ви накарат да платите за нещо.

Риби

Поводите за радост ще са свързани с професионални или творчески успехи. Ще разполагате с достатъчно време за обмисляне на дългосрочните ви планове, използвайте го пълноценно. Приемете противопоставянето като нещо естествено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари