IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април

30 март 2020 13 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 30 март – 5 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да работите спокойно, да ограничите контактите и да правите разни дребни промени в обстановката, доколкото е възможно. Не позволявайте да ви манипулират. Осигурявайте си достатъчно сън и почивка, за да не отслабите имунната си система и за да предотвратите пристъпите на безпричинно безпокойство. Ще имате възможност, а и ще се наложи, да довършите занимания, които от доста време отлагате. Финансовите ви постъпления ще са в рамките на очакваното. Обсъждайте скъпите покупки с близките си и не бързайте да ги реализирате под влияние на популярни реклами.

Телец

Изключително важно е през тази седмица да запазите стабилна енергетиката си. Ще се наложи да се справите с поредица затруднения от различно естество и степен на сложност като най-сериозна тежест ще имат финансовите. Организирайте работата си така, че да ви остане време за любимия човек, семейството и по-възрастните роднини. Не се лишавайте от контакт с живата природа или най-малкото си осигурявайте кратка разходка на чист въздух във всеки удобен за това момент. Обмисляйте много внимателно вариантите за взимане на заеми и кредити. При оформяне на финансови операции няма да ви помогне интуицията, а опитни консултанти. Ако нямате спешна необходимост от допълнителни средства е по-добре да не търсите такива.

Близнаци

През първите дни на седмицата събитията ще се развиват по-бавно, отколкото ви се иска. Не е изключено на моменти да сте принудени да намалите темпото или пък да отложите някои ангажименти. След сряда обстановката ще се промени и ще се почувствате доволни от себе си. Ще си помогнете много, ако предварително набележите важните цели и адаптирате заниманията към обстановката. Един от начините за справяне със скучните задачи е да ги изпълнявате в екип. Ще ви отнемат по-малко време и няма да ви отегчат необратимо. Създайте ред в управлението на финансите си. Избягвайте спонтанните покупки и прояви на разточителност, предизвикани само от желанието ви да привлечете вниманието. Не създавайте погрешна представа за себе си у хора, които познавате отскоро.

Рак

Преживяванията ще са интересни. Преходът от март към април ще е динамичен и наситен с изненади. Ако задълженията и отговорностите ви изискват да правите неща, които не са ви приятни и имате възможност да избирате, то опитайте се да ги довършите през мартенските дни. След това ще се случат промени, които ще се отразят положително на самочувствието ви. Не е изключено да получите и непредвидени парични постъпления. Не обсъждайте преживяванията си, анализирайте ги и търсете начин да се възползвате от заключенията. Що се отнася до регулярните ви приходи, ще си ги осигурите устойчиво, ако довършвате започнатото. Избягвайте разправиите по финансови въпроси с близките си. Дайте им възможност да разпределят личния си бюджет самостоятелно.

Лъв

Избягвайте контактите с непознати. Ще разполагате с различни варианти за изява, но преди да предприемете каквото и да било е желателно да се ориентирате в обстановката. Около вас ще има различни хора, както такива, които ще са готови да ви помогнат, така и такива, които на драго сърце биха ви създали неприятности, дори и да не са ви конкуренти. Приемайте радушно всяка препоръка или предложение за споделяне на опит от хора с по-висока квалификация, които са готови да ви подадат ръка. Ще съкратите пътя си към набелязаните цели. Не споделяйте и не обсъждайте лични тайни. Преценявайте много внимателно покупките си и не прекалявайте с разходите. Намалете тези за развлечения, защото в края на седмицата може да се наложи да увеличите някои, свързани с вашето здраве или това на някой от близките ви.

Дева

Вярвайте на себе си, а не на обещания. Ще се налага да обменяте мнения с доста хора, наблюдавайте реакциите им. Ще ви подскажат какво можете да очаквате от тях. Не залагайте изцяло на новите си познати. Те може да ви станат както верни приятели, така и потенциални врагове. Мислете положително и се надявайте на по-добро. Ще преодолеете препятствията по пътя си. Не отлагайте важните решения, ако разполагате с достатъчно добри условия за реализацията им. Инициативите ви в повечето случаи ще получат одобрение. Финансовото ви положение ще е сравнително стабилно, но няма да разполагате с възможност за предприемане на пътешествия и скъпи забавления извън дома. Ориентирайте се към такива, свързани с интелектуалните ви предпочитания.

Везни

Постарайте се да работите с равномерно темпо. Не изоставяйте текущите си задачи, дори и да са ви неприятни. Струпването на много работа за кратко време ще се отрази негативно на душевното ви равновесие, ще станете тревожни, а оттам и раздразнителни. Комбинирайте интуицията с опита си в критични моменти и се въздържайте от рискови решения. Ще ви е много по-лесно и по-приятно, ако разпределяте домашно-битовите задължения с близките си и ги изпълнявате заедно с тях. Ще се сближите, а и ще научите някои нови похвати. Не се поддавайте на увещания, свързани с покупки. Избягвайте разговорите с дистрибутори и не посещавайте базари и стокови промоции. Ще се изкушите да похарчите средства, които след това може да се наложи да взимате назаем.

Скорпион

Ако успеете да разплатите задълженията си до края на март, то ще можете да направите набелязаните покупки в началото на април. Събитията няма да са прекалено интензивни и ако замисляте промени като смяна на работното място, на обстановката или провеждане на някакъв вид краткосрочно обучение, ще можете да ги реализирате без особени затруднения. Избягвайте хаотичните решения, продиктувани само от интуицията ви. Базирайте ги на реална и проверена информация. Намалете реалните контакти и не бъдете прекалено критични към чуждите грешки. В случай, че сте уговорили допълнително заплащане за изпълнението на някакъв проект, то ще го получите ако завършите работата си предсрочно. Прегледайте я основно преди да я обявите за готова. Не е изключено да ви заплатят малко по-висока от предварителната цена.

Стрелец

Новите ви идеи ще заинтригуват хората, от които зависи реализацията им. Търсете творчески решения за справяне с тривиалните затруднения. Не отказвайте на молба за помощ, но и не се натоварвайте с чужди отговорности. Подхождайте разумно към финансовите си наличности. Включвайте близките си в развлеченията, които сте решили да си организирате. Ще ви зарадват с искрените си чувства. Избягвайте участието в томболи, лотарии и друг вид хазартни игри. Въздържайте се и от участие в благотворителни прояви, освен ако не сте абсолютно сигурни в авторитета и добрите намерения на организаторите им. Проверявайте редовно състоянието на банковите си сметки, възможно е да станете обект на хакерска атака.

Козирог

През първите дни на седмицата не е изключено да ви въвлекат в личен или семеен конфликт. Въздържайте се от емоционални изказвания, за които бихте съжалявали. Опитайте се да участвате равностойно в домашните задачи и „не дърпайте чергата към себе си“. Във ваша полза е да преодолявате затрудненията самостоятелно. Ефектът ще е двоен: ще натрупате опит и ще се научите да разпознавате хората с лоша енергетика, които крият „вълчи характер в овча кожа“. Ще се предпазите от някого, който ще се опита да злоупотреби с добротата ви. Въпрос, свързан с разпределение на имоти или друг вид наследство ще стане повод за неприятни разговори с роднини. За уреждането му може да ви е необходима юридическа консултация. Доверявайте се само на проверени специалисти.

Водолей

Ще направите каквото сте си наумили, но с повече усилия от обикновено. Не разчитайте на помощ, защото няма да я получите, дори и да ви е обещана. Обмисляйте тактиката така, че да постигате резултати, залагайки само на собствените си възможности. Обсъждайте намеренията си с приятели и близки, на които вярвате. Мнението им ще ви окуражи. Не е изключено в края на седмицата в живота ви да се появи „сянка от миналото“ – съученик, любов, предмет със сантиментална стойност. Може да ви изглежда странно, но ще е добро знамение. Приходите и разходите ще са буквално като „скачени съдове“. Каквото и да получите ще се наложи почти веднага да го похарчите. Въпреки всичко, в началото на април може и да разполагате с някаква малка допълнителна сума. Употребете я лично за себе си.

Риби

Ще повишите ефективността си, ако обмисляте и осъществявате дребни промени, разнообразяващи ежедневието. Може да са свързани с обстановката, храната, неформалните занимания. Ще ви тонизират и помогнат да разгърнете въображението и потенциала си. Съсредоточете се върху текущите си задачи и ги изпълнявайте последователно. Проявете активност при обсъждане и решаване на професионални затруднения, заявете присъствието си. Не е изключено да получите малка парична награда или друг вид материална (социална) придобивка, която да зарадва и вас, и близките ви. Ще запазите стабилно финансовото си положение, ако не правите покупки само от скука. Прегледайте старите си вещи и преценете дали не е подходящо да продадете някои от тях с помощта на интернет. Вие ще се освободите от ненужното, а някой ще се зарадва, че е получил нужна вещ на изгодна цена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари