IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 март

31 март 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Включете се активно в колективната работа. Не омаловажавайте предложенията и уменията на колегите си. Ако общата цел е да се създаде нещо ново и всички действате синхронизирано, непременно ще успеете.

Телец

Разчитайте на приятелите за разплитането на сложните казуси. Едновременно с това бъдете толерантни към претенциите им, може би ще са основателни. Обстановката у дома зависи от вас, постарайте се да я съхраните спокойна.

Близнаци

В състояние сте да концентрирате вниманието си като никога досега. Ориентирайте се към несвършените и изостанали задачи, още повече че е последният ден на месеца. Правилното насочване на енергията ще даде очакваните резултати.

Рак

Парадоксалното е, че с трудните задачи ще се справите на прима виста, а лесните и познатите ще ви струват доста усилия. Анализирайте фактите и помислете дали зад пречките не стои субективен фактор. Ако е така, то по-добре е да изчакате.

Лъв

Едно от условията за резултатна работа днес е да се освободите от апатията. Следващото е да проявите изобретателност. Комбинацията между креативност и активност е сигурен залог за успех.

Дева

Овладейте пристъпите на раздразнителност, които ще се отразят зле на отношенията ви както на работното място, така и у дома. Никой не е безгрешен, но и никой не е съвършен. Да сравнявате работата си с тази на околните не е лошо, а още по-добре е да им предложите помощ, виждайки че са в затруднение.

Везни

Избягвайте разходките по непознати места в тъмната част на денонощието. Съществуват предпоставки за инцидент. Поведението на някой от околните силно ще ви разочарова. Опитайте се да си изясните причините, преди да прекратите отношенията си с въпросната личност.

Скорпион

Не се конфронтирайте с хора, от които зависят бъдещите ви решения. Чувството ви за справедливост може да бъде жестоко засегнато, но се постарайте да запазите присъствие на духа. Не забравяйте, че монетата винаги има две страни…

Стрелец

Работете дисциплинирано и последователно. Придържайте се към правилата и не се изкушавайте от предложения за лична изгода, която можете да получите „под масата“. Цената ще се окаже твърде висока.

Козирог

Бъдете изключително внимателни, ако се налага да пътувате. Организирайте процеса така, че да предотвратите както аварии, така и заплахи за собственото си здраве. Не се доверявайте на непознати.

Водолей

Марс навлиза във вашия знак днес. Ще сте по-инициативни, но и с една идея по-настъпателни. Спазвайте установената субординация, за да не създадете врагове или да не се лишите от подкрепата на привържениците си.

Риби

Не прекалявайте с физическите натоварвания. Избягвайте екстремните занимания. Уединете се, ако се почувствате неспокойни или ви атакуват леки пристъпи на главоболие. Източник на напрежение ще са прекалено интензивните ви контакти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари