IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Близнаци – какво да очаквате? (2 част)

4 април 2020 19 30

Налага изясняване на отношенията

Pixabay

На 3 април, в 19:10 часа, Венера попадна в Близнаци, което неминуемо ще се отрази на живота ни. Планетата на любовта и парите ще наложи изясняване на отношенията между хората. Хубавото е, че имат време да го направят до 7 август, когато тя ще премине в Рак. Все пак, разговорите на четири очи в следващите няколко дни ще са по-ползотворни, защото по-нататък се задава ретрограден период.

Близнаците са комуникативни, те винаги казват каквото мислят, освен това са добри слушатели. Обичат да експериментират, а по време на изолация това ще им помогне да не скучаят и да преосмислят значението на някои техни връзки.

Докато планетата е в този знак и ви се налага да стоите повече у дома, не забравяйте за приятелите, най-вече хората, на които през последните месеци сте разчитали. Те трябва да знаят, че може да им върнете услугата. При някои се очертава идеално време за романтика, нищо че заради коронавируса срещите ще са почти невъзможни.

След като ви разкрихме какво да очакват първите 6 зодии от Венера в Близнаци, ето и информация за останалите:

планети, Вселена,

Pixabay

Дева

Естеството на работата ви се променя, като вече я поставяте на второ място и оценявате колко сте липсвали на семейството. Плановете ви ще се ориентират към насърчаването на проекти с нестопанска цел и благотворителни организации, от които мнозина имат нужда. Сега те имат нужда от отговорна личност като вас. Въпреки ентусиазма, не забравяйте, че не бива да пренебрегвате комуникацията във връзката.

Везни

В момента доста хора мечтаят за спа почивка и пътуване до непозната дестинация, но не и вие, Везни. Като зодия, управлявана от Венера, ще успеете да постигнете хармония в тези трудни дни, като се възползвате максимално от изолацията. Докато другите подхождат с негативизъм, вие ще ги убедите, че това да прекарваш повече време у дома е страхотно. Благодарение на планетата няма да имате проблеми с половинката и отношенията с колегите.

Скорпион

Ако до момента сте позволявали на някои хора да ви се качват на главата, сега съдбата ви дава шанс да се отървете от тях по-лесно. Те ще се опитат да се възползват за пореден път от вас, но им дайте да разберат, че повече няма да разчитат на вас. Ограничете комуникацията и с онези, които непрекъснато се бъркат във вашия живот и ви критикуват. Така ще стесните кръга около вас и ще се заобиколите само с хора, които ви карат да се чувствате добре, а не ви напрягат излишно.

Близнаци, зодии

Pixabay

Стрелец

През последните няколко седмици ви е трудно да се избавите от стреса и търсите отговор на куп въпроси, но вече е време да си отдъхнете. Предстоят ви напрегнати разговори, които носи навлизането на Венера в Близнаци, но след тях ще получите тъй чаканото спокойствие. Доверете се на силната ви интуиция и ще преминете по-лесно през предстоящия ретрограден период.

Козирог

Досега сте използвали целия си творчески потенциал за проекти, някои от които пропадат заради пандемията, обхванала света. Затова се нуждаете от почивка и време за себе си, през което да помислите как да продължите. Ако продължите със същите темпове, рискувате да прегреете емоционално и да претърпите финансови загуби. Просто си изключете телефона поне за ден и направете нещо, с което да релаксирате. Това ще ви донесе вдъхновение за нови начинания.

Водолей

Тъй като сте независими, изолацията няма да ви се отрази зле. Можете да се справяте сами и не ви трябва чужда помощ. Но все пак, в един момент Венера ще се намеси и ще ви подтикне към флирт. Ще признаете чувствата си към обекта на вашите желания, а ако имате половинка, но сте разделени по една или друга причина, може да си я върнете. Не се срамувайте да пращате романтични послания и да направите подаръци, с които да засвидетелствате онова, което изпитвате.

Риби

Сега не е време за драми, а по-скоро възможност да разпръснете вашата положителна вибрация наоколо. Използвайте вярата, която е най-силното ви оръжие, за да видите повече усмихнати лица. И тъй като често обичате да правите неща, с които да допринесете за мястото, на което живеете, дарете пари за медиците на първа линия или помогнете на възрастни хора във вашия вход. Ако бъдете полезни за другите, меланхолията ще стои далеч от вас и общуването с хората ще ви върви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари