IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 април

8 април 2020 09 07

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да получите част от финансови постъпления, на които отдавна се надявате. Няма да ви ги изплатят изцяло сега, но все пак ще е нещо. Ще се отразят положително както на настроението, така и на работоспособността ви.

Телец

Опитайте се да довършите нещата, които от доста време отлагате. Ще сте по-раздразнителни от обикновено. Измислете някаква приятна изненада за близките си, вместо да си изливате лошото настроение върху тях.

Близнаци

Доста сте разсеяни, но пък настроението ви е прекрасно. Готови сте да приемете с усмивка дори забележките, които ви правят. Въздържайте се от неоснователни харчове и си осигурете достатъчно сън. Имунната ви система е леко нестабилна.

Рак

Обсъждайте темите, които ви вълнуват само с най-близките. Не е препоръчително да водите разговори на лични теми с хора, които не познавате твърде добре. Съобразявайте се с обстоятелствата и не се заемайте с твърде сложни проекти.

Лъв

Не се надявайте на свободно време. Със завършването на една работа моментално ще се наложи да се заемете със следващата, още по-важна. Вечерта може и да се почувствате изтощени, но ще сте доволни от себе си. Междувременно ще успеете да отстраните някои свои грешки, допуснати по невнимание преди време.

Дева

Пълнолунието ще повиши емоционалността ви. Ще сте много по-искрени и прями от обикновено. Все пак, обмисляйте изказванията си, за да не споделите нещо, за което ще съжалявате. Без особени усилия ще разберете на кого можете да разчитате и кой се опитва да ви подведе.

Везни

Пълнолунието във вашия знак ще ви се отрази странно. На външен вид ще сте съвсем спокойни, но дълбоко в себе си може да усещате безпричинна тревога. Ако ви е трудно да овладеете емоциите, то уединете се, за да не покачвате напрежението излишно.

Скорпион

Ще реализирате замислите си, ако работите спокойно, с равномерно темпо и обмисляте всяко свое действие. Не се размотавайте, но и не се престаравайте. Адаптирайте се към обстоятелствата, дори и да не ги одобрявате. Така или иначе не сте в позиция да промените нещата.

Стрелец

Следвайте въображението си. Днес сте в състояние да генерирате поредица идеи, които съвсем скоро ще са ви от полза в текущата работа. Партньори, с които работите отскоро и по някакъв начин са засегнали интересите ви ще се извинят.

Козирог

Едно от условията за постигане на добри резултати е да сте последователни. Другото е да сте дисциплинирани. За вас тези качества са присъщи и няма да ви затруднят, но ще ви помогнат да се справите и с непредвидените задачи. А такива ще има.

Водолей

Непредвидена среща или разговор ще ви накара да се замислите за някои елементи от битието си. Ще успеете да довършите занимания, с които до момента не сте се справили даже след няколко опита. Не е изключено от тях да получите и финансови постъпления.

Риби

Някой ще ви ядоса или разочарова. Не търсете реванш. Освободете се от негативните мисли. Ще поставите ново начало на връзка, която от доста време сте игнорирали. Фактът, че се случва нещо изненадващо ще ви зарадва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари