IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които никога не спазват уговорки

8 април 2020 17 40

Те често ще провалят плановете ви

Снимка: Pexels

Винаги е лесно да се съгласите с нещо, което не се случва в момента, нали? Говорите с някого и той предлага среща след няколко дни и вие веднага казвате „Да“. Някои хора дават положителен отговор на предложението, но само след няколко минути започват да мислят как да се измъкнат от ангажимента.

Спазването на планове изисква отговорност и понякога саможертва. Някои зодиакални знаци обаче намират това за твърде трудно и рядко поставят нуждите на другите пред собствените си. Затова те са склонни бързо да се съгласят на предложение за среща, но след това да откажат без дори и да се извинят.

Ето кои зодии могат да провалят плановете ви във всеки един момент

Близнаци

Близнаците са известни със своето колебание и двойствен характер. Понякога се държат така, сякаш в едно тяло са затворени двама души, които често се сблъскват при вземането на решение. Подобна е и ситуацията, когато представителите на тази зодия правят планове.

Близнаци Pixabay

Снимка: Pixabay

Единият ще иска да излезе и да се разходи, но другият ще предпочете комфорта у дома. Коя от двете страни в Близнаците ще победи никога не е ясно и затова те често се отказват от уговорките в последната минута. Друга причина, поради която Близнакът може да ви зареже, е защото е получил по-добра оферта.

Везни

Представителите на тази зодия просто искат да се харесат на всички и затова им е трудно да отказват каквито и да е било оферти. Когато и да ги попитате, те винаги са готови за излизане, защото искат да ви угодят и да ви видят щастливи. Все пак, дълбоко в себе си се надяват да забравите за плановете и срещата никога да не се състои.

Везни,

Снимка: Pixabay

Ако това не се случи, Везните ще измислят причина, поради която да не се появят и най-вероятно ще ви изпратят съобщение, за да не чуват разочарованието ви по телефона.

Скорпион

Когато хората от зодия Скорпион не са в настроение, последното, което искат, е да се бутат в тълпата и да се преструват, че всичко е наред. Това ги кара да се чувстват още по-зле и въобще няма да бъдат приятна компания. Може да са се съгласили за среща преди няколко часа, но ще откажат плановете без да им мигне окото.

Скорпион Pixabay

Снимка: Pixabay

Скорпионът обича да поставя себе си на първо място и е много вероятно да ви се обади и да каже, че се е разболял и това ще попречи на излизането. Вместо това обаче той ще се прибере вкъщи и ще си пусне любимия сериал.

Риби

Шокиращо е, че Рибите като цяло са си направили планове с вас. Най-вероятно вие не сте ги разбрали правилно, тъй като те мразят да се ангажират и обикновено избягват да поемат отговорности. Ако все пак са направили грешка и са казали „Да“ на някакво предложение, те ще потърсят всякакви начини, за да се измъкнат.

риби, зодия

Снимка: Pixabay

Колкото и да се опитвате да им предлагате алтернативи, те ще твърдят, че са заети или имат много работа. Всъщност, това, което ще правят, е да стоят вкъщи по пижама и да си почиват далеч от хорските погледи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари