IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 април

13 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от създаване на нови контакти. Ако решите да се заемете с някакъв нов проект, уверете се че разполагате с достатъчно ресурси и подкрепа. Не е препоръчително да правите каквито и да било кардинални промени на динамичния си стереотип.

Телец

Бъдете много внимателни, ако правите онлайн покупки. Проверете ги старателно при доставката. Ще се справите с текущите задачи по-бързо от обикновено.

Близнаци

Околните може безкрайно да ви досадят с излишните си въпроси. Част от тях ще са основателни, но повечето ще са резултат на чисто любопитство. Ориентирайте се към дейности, които ви доставят удоволствие, ако усетите пристъпи на отегчение.

Рак

Разпределете времето си между професионалните и домашните задължения още от сутринта. Целта не е да направите всичко, а да работите спокойно. Текущите задачи ще ви отнемат по-малко сили от обикновено, а резултатите ще впечатлят околните.

Лъв

Обмисляйте внимателно решенията си. Резултатът от тях ще рефлектира върху материалното ви положение. Избягвайте разговорите с хора, с които е ясно, че няма как да намерите общ език.

Дева

Ще бъдете изправени пред трудния избор дали да се заемете с онова, което ви е интересно или с онова, което е спешно. Помислете как ще се отразят крайните резултати на позициите ви. Ако се концентрирате максимално, вероятно ще успеете да се справите и с двете неща.

Везни

Не допускайте непознати в личната си територия и не обсъждайте лични въпроси на всеослушание. Някой ще се опита да спечели вниманието ви, а може би и да ви покани на романтична среща. Помислете си дали не е рано да скъсявате разстоянието.

Скорпион

Мисълта за още един ден под карантина може необратимо да ви развали настроението. Опитайте се да поговорите с приятели или близки, които обикновено ви карат да се усмихнете. Сравнението не е никакво утешение, но осъзнавайки, че не сте сами ще се почувствате доста по-добре.

Стрелец

Нова професионална задача ще ви заинтригува и ще погълне изцяло вниманието ви. Дотолкова, че може да пропуснете важна среща или разговор. Не го отлагайте изцяло. Опитайте се въпреки всичко да го проведете с достатъчно убедително извинение. Няма да съжалявате.

Козирог

Реагирайте гъвкаво и не настоявайте на своето. Ако колегите ви искат някаква промяна, съгласете се с тях. Отговорността за крайния резултат няма да е ваша, а няма да сте навредили и на отношенията си. С текущата работа се занимавайте самостоятелно.

Водолей

Не позволявайте на никого да ви занимава с грижите си. Започнете деня си с най-лесните задачи. Фактът, че се справяте с тях ще ви мотивира да довършите и трудните. Организирайте работния процес така, че да не се проточи прекалено дълго.

Риби

Прекалено чувствителни сте и в състояние да преживявате дълбоко съвсем обикновени грижи, при това чужди. Насочете усилията си към познати дейности, изискващи по-скоро механично участие. Организирайте си кратки паузи с любима музика. Ще ви тонизира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари