IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 април

14 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 14 април

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено някой да се опита да ви манипулира или да ви налага влиянието си. Овладейте емоциите. Важно е да се справите със ситуацията така, че да не си създавате врагове.

Телец

Постъпките на близките ви днес може да са изключително противоречиви и да засегнат сериозно чувството ви за справедливост. Не е изключено да се почувствате неоценени, да ви налегнат мрачни мисли. Уединете се и намалете инициативата докато възстановите привичното си спокойствие.

Близнаци

По възможност работете самостоятелно. Колективната работа ще е проблемна заради някой от членовете на колектива, който ще се опитва да наложи мнението си и да заеме лидерски позиции на всяка цена. Ако сте в състояние да предотвратите конфликтите още в зародиша им, то направете го.

Рак

Следвайте правилата. Не се опитвайте да ги заобиколите с помощта на приятели или корупционни уговорки. Дори в момента да спечелите нещо, след време ще загубите много повече.

Лъв

Не е изключено днес да се наложи да влезете в ролята на „сив кардинал“. Преценявайте много внимателно докъде можете да простирате влиянието си. Не е желателно да стигате до положение, в което отстоявайки едни интереси ще накърните други.

Дева

Вземете предпазни мерки, ако се налага да пътувате или да посетите места, които не познавате. Избягвайте контактите със случайни събеседници. Може да попаднете на криминогенни елементи.

Везни

Изненадващо може да се окажете в обсега на атаките на колеги, от които най-малко очаквате това. Запазете спокойствие и ако е възможно, не приемайте предизвикателството. В случай, че няма как да избегнете дискусията, защитавайте се само с неоспорими аргументи.

Скорпион

Неприятни новини или неочаквано събитие може да ви принуди да промените плановете си. Възможно е да е свързано с нечий здравословен проблем. Каквото и да се случи, помнете най-важното: паниката е лош съветник.

Стрелец

Разпределете времето си оптимално и го използвайте конструктивно. Опитайте се да свършите докрай всички дребни задачи, за да можете да се концентрирате пълноценно върху важните. Проверявайте внимателно чуждите документи, които се налага да ползвате в работата си.

Козирог

Не отхвърляйте молба на близките си за обсъждане на някои битови въпроси. Ако домът ви се нуждае от дребни козметични ремонти или пък се налага да правите някакви промени в интериора, участвайте активно. Вашето мнение ще се окаже решаващо.

Водолей

Движете се с умерена скорост, независимо дали сте с автомобил или пеша. Внимавайте къде стъпвате. Съществуват предпоставки за травма, която сте в състояние да избегнете.

Риби

Комуникационната техника днес може да ви изиграе лоша шега. Ако телефонът, компютърът или друг уред се повреди, не се заемайте да го ремонтирате самостоятелно. Ще се получи така, че „вместо да изпишете вежди, ще извадите очи“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари