IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не се отчайвай, мечтай! 5 неща, за които вече нямаме търпение

16 април 2020 16 30

Какво ще направим в момента, в който всичко отмине

Снимка: Istockphoto

Ежедневно се информираме за ситуацията около пандемията. Вече тренираме, готвим, подреждаме, чистим и в това се изразява ежедневието ни.

Най-важното в момента е да не губим надеждата, че всичко ще приключи и, надяваме се скоро, ще се върнем обратно към нормалния си начин на живот.

Кой е най-добрият начин за това?

Да не спираме да мечтаем. Да не спираме да си създаваме положителни емоции и да си чертаем планове за това какво ще направим в момента, в който вече всичко е приключило.

Защото мечтите и надеждите са това, което ще ни помогне да съхраним себе си и да продължим да бъдем оптимисти.

За целта ви споделяме 5 неща, за които вече наистина нямаме търпение.

1. Ще излезем на дъъълга разходка

Няма нищо по-хубаво от България. Дори и в момента да не си го припомняме толкова често, страната ни е истинско богатство. Красивите планински пътеки, дълбоките гори, в които усещаме прохлада и свежест и прекрасните паркове са нещо, за което особено много мечтаем в момента.

Кога, ако не сега, ще започнем да оценяваме още повече красотата на градовете си. Любимите малки улички, по които сме тичали като малки и светлините вечерно време, когато е тъмно. И едно от първите неща, които ще направим, е да си припомним тези красоти.

walking

2. Ще се съберем с приятели на вечеря в заведение

Ако сте си вкъщи от известно време, то със сигурност сте преоткрили хобито си в кухнята. Когато разполагаме с деня си и искаме разнообразие, залагаме на неща, за които иначе трудно намираме време. Струваше ви се сложна рецептата за крем карамел? Сега имате достатъчно време да го направите както в любимото ви заведение.

В момента, в който премине пандемията, ще видите колко е хубаво да се съберете с любимите си приятели, които не сте виждали известно време. И колко е хубаво да хапнете това, което ви се яде, без да ви се налага да си го приготвите сами. Най-хубавата част? Това ще е едно от паметните ви излизания – навън, с любими хора, в любимо заведение.

party

3. Ще отидем на кино, театър или опера

Да, не е лошо да си правим киновечер вкъщи, да гледаме онлайн любима постановка или опера. Истината е, че изживяването няма нищо общо с посещаването на голямо кино или на зала. И моментът, в който стъпите в залата, в който започне филмът или видите любимия ви артист, ще ви достави още по-голямо удоволствие от преди. Дори и душата ви ще се изпълни с радост, че отново сте близо до любимата постановка или прожекция.

Cinema

4. Ще отидем на къмпинг Градина

Една от най-големите ни мечти в момента е да отидем ТАМ! На любимото синьо! На любимите бунгала на къмпинг Градина. Там, където ще се будим от шума на морето, където ще гледаме звездите от верандата. Моментът, в който да имаме пясък по краката е най-несравнимото удоволствие. В интерес на истината, бунгалата на къмпинг Градина, от миналата година и модернизирани, винаги са били част от годишните ни планове и мечти. И сега ще ги оценим още повече, защото нищо не се сравнява с усещането за свобода така, както възможността да се слееш с необятната морска шир и топлата плажна ивица. Разбира се, когато всичко това е придружено с лукс и удобства, се убеждаваме, че мечтите наистина са осъществими. И тази година ще е пак така!

Gradina

5. Ще се върнем в офиса

Знаете ли, никога не съм вярвала, че толкова много ще искам да се върна в офиса. Мечтая да върна стария си режим. Да се събудя от аларма, да пия кафе на крак, да премисля какво да облека, да се гримирам, да пътувам до работа! Все неща, които преди са били рутина, а в момента лелея за тях. Да видя колегите, дори и най-дразнещите ми липсват! (това пък съвсем не съм си го представяла) Да обядваме заедно, да се смеем, да бързаме за крайни срокове и да сме удовлетворени от успехите. Но заедно!

office

И ще бъдем, трябва само още малко да сме #Отговорнивкъщи и пак всичко ще е като преди. Обещавам.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари