IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 април

15 април 2020 09 23

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нито хубавото ще е чак толкова хубаво, нито лошото ще е чак толкова лошо. Не приемайте нищо случващо се днес като окончателно и необратимо. Денят ще е динамичен и ще можете да се възползвате от доста фактори, ако реагирате гъвкаво.

Телец

Нали знаете, че ценната помощ е тази, която е дадена навреме и от сърце. Не отказвайте съдействие на приятели в труден момент. Може да е само с добра дума или съвет, но ще ги окуражите и те ще се справят. Благодарността им ще е огромна.

Близнаци

Преди да се заемете със задачите, изискващи много време и енергия, постарайте се да довършите дребните. Ако подходите по обратния ред, то някои завинаги ще останат в графата „друг път“, а такъв просто няма да има.

Рак

Ненадейно може да попаднете в доста критична ситуация. Ще ви се притече на помощ човек, от когото най-малко очаквате такъв жест. Ще промените мнението си по някои основни въпроси. И не забравяйте да се отблагодарите.

Лъв

Говорете по-малко, слушайте и наблюдавайте повече. Ще разберете две важни неща: кой не е безразличен към вас и има желание да ви сподели чувствата си и кой крие някаква тайна, с която може да ви навреди. Изборът на правилна тактика зависи изцяло от вас.

Дева

Не се опитвайте да влизате в зоната на непозволеното. Всяко ваше отклонение ще бъде забелязано и разкритикувано. Правете нещата така, че да не разочаровате приятелите си.

Везни

Не скъсявайте дистанцията с новите си познати. Някой от тях може да предяви претенции не само към вниманието, но и към свободното ви време и да започне настоятелно да ви занимава със себе си. Прекратете контактите своевременно, за да не се чудите как да го направите по-късно.

Скорпион

Не се поддавайте на изкушението да довършите работата си надве-натри. Действайте с обичайното си старание. Всичко, което в момента претупате ще ви донесе повече негативи, отколкото си представяте.

Стрелец

Хората ще се стремят към вас като към магнит. Не ги отблъсквайте. Изслушайте ги, споделете мнението си, дори и да е виртуално. За вас няма да е проблем, но за тях ще е изключително важно.

Козирог

Преглеждайте внимателно работата, която мислите, че сте завършили. Най-вероятно ще откриете грешки, подлежащи на корекции. Не подписвайте дългосрочни договори. Ще се окаже, че имат уловки.

Водолей

Излишно е да си поставяте твърде амбициозни цели. Ситуацията ще е динамична и не сте в състояние да предвидите предварително на какви затруднения ще са натъкнете. Опитайте се да прецените обективно собствените си възможности.

Риби

Някой ще има нужда от опита, знанията и уменията ви. Не се стеснявайте, споделете натрупаната до момента информация. С удивление ще установите, че не ви липсва преподавателски талант.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари