IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 април

16 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте внимателно решенията си, за да не се налага да правите експерименти по време на изпълнението им. Захващайки се с нещо се опитайте да довършите започнатото с познати методи и по преките пътища. Всичко друго ще е просто загуба на време.

Телец

Опитайте се да прецените предварително на какви теми ще желаят да разговарят с вас събеседниците ви. Ако усетите, че единствената им цел е да ви занимават с личните си проблеми, игнорирайте ги незабавно. Използвайте времето си пълноценно и за основните си задължения, за да не се налага да наваксвате пропуснатото.

Близнаци

Не се поддавайте на изкушението и не се подвеждайте по предложения за бързи печалби. Ще ви въвлекат в интрига с непредвидими последствия. Нищо, направено със заобикаляне на правилата, няма да е успешно и сполучливо.

Рак

Личните отношения може да станат повод за мрачни мисли. Деловите, за сметка на това ще са доста продуктивни. Ако близките или любимият човек ви се противопоставят, не го приемайте като опит да ви навредят. Помислете доколко поведението им е основателно и дали няма начин да синхронизирате своите желания с техните.

Лъв

Задължението да сте дълго време в едно и също помещение с едни и същи хора ще се отрази негативно на тонуса ви. Ако карантината ви принуждава да извършвате служебните си задължения от дома, опитайте се да ги разнообразите, като от време на време ги прекъсвате с предпочитани занимания. Ще повишите значително производителността си.

Дева

Не е желателно да коментирате лични въпроси или проблемите, които изпълват мислите ви. Опитайте да се справите самостоятелно. Казаното днес може да ви навреди или да ви създаде врагове.

Везни

Контактите с околните днес може да се окажат доста дразнещи. В желанието си да „направят добро“ може да започнат да ви правят забележки или да ви дават съвети, които по никакъв начин не ви вършат работа. Не се впускайте в дебати, за да не се изнервите още повече.

Скорпион

Приятел или познат ще ви потърси за помощ в най-неподходящия момент. Мислете бързо, анализирайте ситуацията и помислете от двете злини коя е по-малката. Да откажете и да си развалите отношенията или да се отзовете, но да изостане личната ви работа.

Стрелец

Въздържайте се от каквито и да било спорове, особено с хора, от които зависи реализацията на проектите ви. Няма да промените мнението им по обсъждания въпрос, но може да промените мнението им за вас в негативна посока. Излишно е да си създавате пречки.

Козирог

Вероятността да попаднете в „полесражението“ на два враждуващи помежду си лагера не е за пренебрегване. Бъдете наблюдателни и предпазливи. Не се включвайте в никакви разправии, защото накрая ще ви натоварят с негативите и на едните, и на другите.

Водолей

Ако се налага да обсъждате сложни делови въпроси с много участници, направете го само след като се убедите, че от тях няма отсъстващи. В случай, че дори един липсва, отложете ги за след празниците. Тогава ще разполагате с допълнителна информация.

Риби

Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да приемете дори препъникамъните с чувство за хумор. Талант е да умеете да се шегувате със собствените си грешки, но не го правете с чуждите. Някой може сериозно да ви се разсърди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари