IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 април

21 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се съобразите с някои обективни ограничения, които няма как да пренебрегнете. Не е изключено обстоятелствата да ви принудят да стопирате част от проектите. Реагирайте разумно, всичко друго би било загуба на сили и средства.

Телец

Стари отговорности ще напомнят за себе си. Нещо, което не сте успели да довършите или задължение, останало „неотписано“ по някакви причини отново ще излезе на дневен ред. Припомнете си каква е била ситуацията в онзи момент и ако тогавашните пречки вече не са актуални, заемете се да оправите нещата.

Близнаци

Подгответе се психически, че може да ви натоварят с допълнителни служебни отговорности. Да се наложи да поемете работата на колега по някакви причини. Не отказвайте директно и не умувайте твърде дълго. Опитайте се да уговорите условия като запазване на работното място, повишаване на заплащането или друга екстра. Ще се справите с работата, но поне да има защо.

Рак

Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на отношенията. Най-вече не го правете с шефовете, любимия човек или децата ви. От подобен разговор би имало някакъв положителен ефект, само ако е с родителите ви и те не живеят заедно с вас. Всичко друго повече ще навреди, отколкото да помогне.

Лъв

Спазвайте правилата и не превишавайте правомощията си. Ако се налага да уреждате въпроси, зависещи от държавните институции, информирайте се предварително за работното им време и условията на комуникация.

Дева

Ориентирайте се към рутинните си задължения. Не споделяйте хрумванията си и не давайте идеи днес. Колкото и да са креативни, няма да получите подкрепа, а това ще ви натъжи. Не си го причинявайте.

Везни

Заредете се с търпение и бъдете готови да се справите с непредвидени събития. Ако очаквате доставки, парични постъпления, те може да се забавят. Или пък да се наложи да отмените някои срещи. Не залагайте прекалено много и на партньорите си, не е изключено да ви подведат.

Скорпион

Избягвайте контактите с непознати, уговарянето на сделки с партньори, които познавате отскоро и обсъждането на дългосрочните ви планове. Работете самостоятелно (доколкото е възможно), не разчитайте на чужди ресурси и най-вече на чужди финанси. Ще се наложи да се реванширате на собствениците им многократно.

Стрелец

Не настоявайте на своето при обсъждане на семейни проблеми. Гледната ви точка коренно ще се различава от тази на останалите участници в дискусията и съвсем неусетно може да останете в изолация. Приемете факта, че има и полезни компромиси.

Козирог

Изкушенията днес ще са повече, отколкото сте подготвени и отколкото бихте могли да избегнете. Сякаш че на всеки ъгъл някой ще ви увещава да нарушите правилата и да получите сериозни облаги за себе си. Не го правете, всяко отклонение от обичайния ред ще ви върне назад.

Водолей

Не обещавайте повече, отколкото можете да направите. В интерес на истината, ще изпълните обещанието си, но ще е за сметка на физическото или психическото ви здраве. Ще ви е нужен доста дълъг период за възстановяване, а не са изключени и усложнения.

Риби

Тонусът ви ще е по-нисък от обикновено. Опитайте се да редувате обичайните си задължения с дейности, които ви доставят удоволствие. Резултатите, получени от тях ще ви мотивират да сте по-старателни с работата, която не ви е особено приятна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари