IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 април

22 април 2020 09 10

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено днес за малко да „излезете“ от изолацията. Да ви възложат нещо много спешно, което да ви заплатят веднага. Ще е приятна изненада. Ще се справите бързо, ако не се разсейвате и не раздвоявате вниманието си с допълнителни дейности.

Телец

Ако се налага да направите забележка, направете го така, че никой да не ви се разсърди. Хората около вас днес ще са доста по-чувствителни от обикновено и склонни да направят буквално „буря в чаша вода“. Не подхващайте разговори на спорни теми, ако не е абсолютно необходимо. Колкото по-малко привличате вниманието върху себе си, толкова по-добре.

Близнаци

В неформалните разговори с приятелите не обсъждайте хора, които не присъстват, само за да преборите скуката. Много бързо ще се разбере кой за кого какво е казал и ще се почувствате виновни. Опитвайте се да правите нещата с възможно най-малък разход на енергия, за да не отслабите имунната си система.

Рак

Каквото и да се случи избягвайте емоционалните и невъздържани реакции. Не реагирайте нито на провокации, нито на капризите на близките. Ако можете да отложите сложните професионални задачи, то направете го. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения и дори да имате желание да ги завършите, няма да успеете.

Лъв

Ще се справите успешно с належащите финансови въпроси, ако обмислите старателно всичко до последната подробност. Много лесно можете да овладеете назряващите разправии между членовете на семейството. Просто им възложете някакви задачи и то така, че да са максимално самостоятелни.

Дева

Някой може да ви обвини в некоректност заради старо неизпълнено обещание. Не се разстройвайте излишно. Когато това се е случило със сигурност не сте имали друг избор. Ако събеседникът ви не приеме аргументите ви, не спорете. Всеки си има мнение.

Везни

Не си насрочвайте срещи с приятелите „на живо“, използвайте възможностите на интернета. Ще се отразят положително на настроението ви, независимо че ще се виждате само на екрана на компютъра или телефона. Опитайте се да извлечете от разговорите нещо полезно, а не просто да си разменяте обичайните любезности.

Скорпион

Ако не сте сигурни в твърдението, че „добрите намерения водят към ада“ и се опитвате да се намесвате в чужди дела с цел да помогнете, то днес ще се убедите във верността на въпросното изказване. Ще избегнете досадната ситуация, ако се захванете с нещо, представляващо интерес за самите вас, като например спорт или хоби.

Стрелец

Ограничете контактите само до хора, които ви разбират и са готови да прощават грешките ви. Не е изключено днес да допуснете повече от един гаф, но последното, от което ще имате нужда е да ви дават съвети. И не мислете никому зло, ще ви се върне като бумеранг.

Козирог

Не бързайте да отговаряте на „изгодна“ оферта за нова работа или за участие в колективен проект, особено ако ви пришпорват да реагирате незабавно. Напротив, потърсете убедителна причина да забавите отговора си и се опитайте да си набавите допълнителна информация за фирмата или хората, които ви търсят.

Водолей

Не изпадайте в паника, ако се натъкнете на затруднения или попаднете в неприятна ситуация. Потърсете нестандартен подход, обикновено ви се получава добре. Ако шефът или близките се опитат да ви поставят излишно високи изисквания, реагирайте спокойно и изяснете причините, преди да откажете изпълнението им.

Риби

Професионалните занимания ще са в рамките на очакванията ви, но това не означава, че трябва да „му отпускате края“. Работете с обичайното си старание. Във ваша полза е да ги довършите по-бързо. Така ще разполагате с повече време за почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари