IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Туристическата агенция Posoka.com отвежда любителите на пътуванията на виртуални турове из света

23 април 2020 14 50

Туристическата агенция Posoka.com отвежда любителите на пътуванията на виртуални турове из света

Докато пандемията от коронавирус е блокирала редица сфери на бизнеса и сложи на пауза плановете за екскурзии на десетки хиляди хора, от туристическата агенция Posoka.com се грижат да поддържат духа на пътешествениците – с виртуални обиколки на едни от най-големите забележителности в света.

На фейсбук страницата си от Posoka.com са подготвили специална селекция с известни местенца, които в момента са затворени, но може да бъдат разгледани виртуално и напълно безплатно още сега. Програмите от онлайн обиколки на туристическата агенция включват посещения на едни от най-известните музеи, в които дори когато животът навън е на пауза, изкуството продължава да живее. Сред тях са Британският музей в Лондон, Музеят на модерното изкуство и емблематичният „Метрополитън“ в Ню Йорк, както и Лувърът в Париж.

И макар COVID-19 да проваля плановете на футболните фенове с отменянето на Европейското по футбол, то от Posoka.comсе грижат за духа им, като ги изпращат директно на терена на някои от най-известните стадиони в света, където отново да се потопят в атмосферата на спорта. Селекцията на агенцията включва виртуални турове в емблематичните Сантяго Бернабеу, Ювентус Арена в Торино и Алианц Арена в Мюнхен.

Сред специалните виртуални приключения, които от туристическата агенция препоръчват, е и едно мечтано семейно пътешествие за малки и големи – до парковете на Дисни в Калифорния и Флорида. Докато чакаме да бъдат разрешени отново пътуванията, всеки може да се разходи из тях с любезното съдействие на Google Street View.

Турагентите от Posoka.com са подготвили богатата селекция от красиви и популярни туристически атракции, с които да задоволим поне малка част от порива си към пътешествия. Те са на разположение да консултират всеки и относно резервации и за бъдещи пътувания в България и чужбина по имейл, както и на телефон.

посока1

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари