IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 април

27 април 2020 09 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контролирайте емоциите и си пестете силите. Ще реализирате замислите си, ако работите в своя полза, но без да привличате вниманието. Чуждите интереси няма да ви интересуват, но е по-добре да не го показвате. Вечерта е вероятно да получите приятни новини от далече.

Телец

Ще се справите с професионалните задачи повече от добре. Ще дадете недвусмислена заявка за мястото си в колектива. Не бързайте с отговорните решения, но и не протакайте твърде дълго структурирането на неясните дейности.

Близнаци

Ако не си поставяте непосилни задачи и оценявате реалистично ситуацията, в която се намирате, денят ще е сравнително плодотворен. Бъдете доволни, ако напредвате, макар и бавно. По-добре е, отколкото да „тъпчете на едно място“.

Рак

Ще ви е много лесно да проведете всякакъв вид разговори, както сериозни, така и неформални. В състояние сте да изразите мислите си ясно и убедително. Не се опитвайте да избегнете неприятните теми, точно с тях ще се справите най-добре.

Лъв

Ще успеете да реализирате организаторските си способности и да поставите ред там, където никой не очаква, че ще се случи. Подредете заниманията си за цялата седмица. Дребна случка ще промени мнението ви за обикновен факт.

Дева

Ограничете контактите само до професионални и конструктивни. Не си губете времето с незначителни занимания и безцелни разговори. Ще постигнете поставените цели, ако действате с привичното си постоянство.

Везни

Днешните ви занимания преобладаващо ще са скучни и отегчителни, но е желателно да ги изпълните старателно. Ще са свързани с документи и, след като се справите с тях, ще ви спестят много време за изпълнението на други задачи. Избягвайте разговорите с нови делови партньори, ще завършат неприятно.

Скорпион

Партньорите или колегите днес абсолютно няма да оправдаят очакванията ви. Може да останете с впечатлението, че нарочно правят нещата по грешния начин. Не реагирайте и не усложнявайте ситуацията. Опитайте се да действате самостоятелно.

Стрелец

Тонусът ви няма да е особено висок и ще се натъкнете на затруднения дори в дейности, които познавате много добре. Намалете темпото и отделяйте повече време за обмисляне, отколкото за физически действия. По-добре е да не правите нищо, отколкото да правите едно и също нещо няколко пъти.

Козирог

Кратък преглед на финансовото състояние най-вероятно ще покаже, че наличностите ви не са в най-добрия си вариант. Активирайте въображението си. Ще ви подскаже или как да заработите допълнителни приходи, или как бихте могли да намалите някои разходи.

Водолей

Едновременно сте и по-емоционални, и по-активни. В същото време сте и по-въздействащи. Ако отстъпите инициативата на партньорите си и само подсказвате подходящи корекции, със сигурност ще постигнете повече, отколкото ако се заемете с всичко самостоятелно.

Риби

Ще възстановите делова връзка, безпричинно прекъсната преди време. Идеите ви са интересни и ще заинтригувате хората, които могат да ви съдействат за осъществяването им. Не форсирайте важните решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари