IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 април

29 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някой щедро ще ви се отблагодари за проявено преди време великодушие и услужливост. Ще установите, че усилията ви не са били напразни. Част от работата, с която се налага да се занимавате днес ще е с доста неясни параметри. Интуицията обикновено не е най-силната ви страна, но днес ще ви е от полза.

Телец

Ако сте си наумили да се занимавате с нещо ново днес, то за предпочитане е да са дейности, които можете да завършите бързо. Що се отнася до рутинните задължения, не се стеснявайте да проявите инициатива. Предложенията ви ще направят впечатлението, на което се надявате.

Близнаци

Ще имате достатъчно добра възможност да покажете на какво сте способни днес и би било грешка да не се възползвате. Ще сте по-ефективни, ако се приспособявате към обстоятелствата.

Рак

Почти всички ваши твърдения по време на дискусии и обсъждания ще са най-правилните. Отстоявайте позициите си, но внимателно и съобразявайки се с характера на останалите участници. На всички е ясно, че в спора се ражда истината, цената ѝ не трябва да е създаване на врагове.

Лъв

Мислете не само за себе си, но и за най-близките. Колкото и да сте заети, опитайте се да им отделите вниманието, от което имат нужда. Създайте си ясен график и го следвайте, ако искате да свършите набелязаната работа.

Дева

Енергетиката ви е стабилна. Затрудненията ви няма да са свързани със сложността на задачите, а с недостатъчното време, с което разполагате. Ще можете да възобновите работата си по недовършен проект.

Везни

Промени, които обмисляте ще придобият по-реални очертания. За стартирането им е рано, но ще изградите окончателната си концепция. Залагайте на реални данни, а не на предположения и обещания.

Скорпион

Въздържайте се от конфликти с околните и от остри забележки. Запазете спокойствие, дори те да не са прави в твърденията си. Със сигурност няма да пречат на работата ви. Ще откриете причината за проблем, който ви безпокои и ще успеете да я отстраните.

Стрелец

Началото на деня ще е обещаващо, но не забравяйте, че „много хубаво, не е на хубаво“. Търсете творчески, а не стереотипни решения. Не давайте обещания, за които съвсем скоро ще съжалите.

Козирог

Помощта е ценна, когато е дадена навреме и с желание. Днес за съдействие ще ви помолят няколко души. Преценете кой наистина е в нужда и кой просто се опитва да се освободи от задълженията си. За всяка работа подхождайте от малкото към голямото.

Водолей

Човек, с когото сте в конфликт ще потърси начин за помирение. Не го отблъсквайте, сътрудничеството ви в бъдеще ще се окаже много полезно. Прегледайте, подредете и проверете документите си. Ще намерите нещо важно, при това съвсем навреме, за да не го правите втори път.

Риби

Ако се налага да защитавате някаква позиция, съберете достатъчно данни и убедителни доказателства за твърденията си. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Моментът не е подходящ за взимане на окончателни решения, свързани с личния ви живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари