IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво липсва най-много на всяка от зодиите по време на изолацията (2 част)

10 май 2020 19 30

Ето и какво важи за останалите 6 зодии

Снимка: Pexels

Ако сте затворени с други хора у дома и вече искате да им извиете врата (разбира се, метафорично), недейте. По-лесно е да разберете мотивите за тяхното дразнение и какво най-много ги стресира при седенето на затворено у дома и дори да им помогнете да се справят с предизвикателствата, което ще подобри и отношенията ви. Вече минахме половината представители на зодиака, сега да видим какво напряга в изолацията останалите шест:

Везни

Везните жадуват за социализация и начин да изразят естетическите си възгледи. Те обичат да се занимават с креативни неща и фактът, че са ограничени в тази посока ги побърква.

Съвет: Можете да си създадете нови ритуали за красота, да се погрижите за себе си в домашни условия с маски за лице и коса; интересни идеи за грим и дори за интериорни промени, които да впрегнат въображението ви в действие.

Скорпион

Скорпионите са склонни към допълнителна самоизолация, когато не се чувстват добре или са принудени да седят сами за дълги периоди.

Съвет: Можете лесно да „убиете време“ като си харесате някоя духовна/мистична книга или пък започнете да играете онлайн на игри тип „Стани богат“, които да стимулират мозъка ви.

Стрелец

На Стрелците отчаяно им липсват приключенията. Те постоянно се нуждаят от активности, които да им вдигат адреналина.

Съвет: Предизвикайте тялото си. Научете се да правите нещо ново и трудно – например ходене на ръце; решаване на сложни математически загадки; подреждане на пъзел с хиляди части.

Козирог

Липсата на продуктивност прави Козирозите раздразнителни и нервни. Те губят смисъл в ежедневието си. За тях работата е ключова и те трябва да имат ежедневни цели.

Съвет: Помислете за какво досега не сте имали време и си го наложете като цел – да научите нещо ново; да започнете ново хоби, което не изисква активности на открито и т.н.

Водолей

Водолеите често вярват, че носят на плещите си целия свят. Тези мисли ги изтощават и те захващат доста неща, които в крайна сметка не довършват и в края на деня се отказват от тях.

Съвет: Важно е да участвате в групови занимания, които ви карат да се чувствате желани и в които намирате съмишленици.

Съвет: Съобразно интересите си, намерете онлайн курс или групи, към които можете да се присъедините и да обменяте опит или да учите нови неща.

Риби

Рибите нерядко се потапят в страховете си. Особено когато по някакъв начин са притиснати от външни обстоятелства (както е в случая с принудителното стоене у дома).

Съвет: За да се разсейват, те трябва да се впуснати в креативни и успокояващи дейности като рисуване, готвене, шиене и т.н. Мъжете пък може да сглобяват и пренареждат някакви неща из дома, двора и гаража, което ще им помогне да се чувстват по-пълноценни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари