IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 май

5 май 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако непрекъснато се натъквате на затруднения, опитвайки се да постигнете целите си, значи че трябва да преосмислите тактиката. Не е изключено да получите непредвидено минимално парично постъпление. Овладейте желанието да изхарчите всичко веднага.

Телец

Подредете внимателно краткосрочната си програма. Ще установите, че е време да се ориентирате към важно решение, което отлагате от доста време. Най-вероятно ще е свързано с отношенията ви.

Близнаци

Избягвайте противоречията с близките. Съгласете се с решенията, които ви предлагат. В момента може да не оценявате важността им, но скоро ще установите, че са били правилни. Колкото сте по-търпеливи и услужливи, толкова по-лесно ще постигнете резултатите, към които се стремите.

Рак

Мобилизирайте се, още от сутринта ще се наложи да проявите борческия си дух. Не стартирайте нови проекти и не подписвайте важни документи. Опитайте се да работите максимално задълбочено, за да избегнете фатални грешки.

Лъв

Намалете контактите до неизбежните и задължителните. С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-добре. Дори и виртуално. Не е изключено да се наложи бързо да се справите с лек битов авариен ремонт.

Дева

Ще ви хрумне интересно решение на стара задача, с която от известно време „циклите“. Не отлагайте прекалено много реализацията му, за да не се демотивирате. Някой ще ви припомни нанесена преди време обида по доста неприятен начин. Приемете го разумно.

Везни

Ще е почти невъзможно да оборите опонентите си, независимо че правото ще е на ваша страна и ще разполагате с достатъчно аргументи. При такива обстоятелства не се и опитвайте. Работете върху проектите си самостоятелно, резултатите ще покажат кой е бил прав. Не след дълго ще получите и финансов еквивалент за свършената днес работа.

Скорпион

Не отлагайте нито един от ангажиментите си. Нито от текущите, нито от непредвидените. В състояние сте да се справите с всичко, ако сте достатъчно концентрирани. Не мислете за миналото, а използвайте направените преди време заключения в настоящия момент.

Стрелец

Част от работата ви ще е доста отегчителна, но не се опитвайте да се отървете от нея. След като я отхвърлите ще можете без никакви опасения да се заемете със заниманията, които ви вдъхновяват. Точно те ще предизвикат някаква положителна, макар и незначителна промяна на ежедневието ви.

Козирог

Стар проект, който са ви принудили да стопирате отново ще получи възможност за реализация. Заемете се незабавно, ще се отрази положително на професионалния ви статус. Не е изключено довършвайки възложената работа да отстраните от пътя си колега или конкурент, който отдавна „ви мъти водата“.

Водолей

Ако работата ви е монотонна, а имате желание за разнообразие, то отделете малко внимание и на хобито си. Не е изключено след време да получите от него и финансови приходи. Един от начините да освежите деня си е да се погрижите за собствения си външен вид.

Риби

Кратък и случаен разговор с човек, когото познавате съвсем отскоро, ще промени отношението ви към друг, с когото общувате от доста време. Въздържайте се от резки и необмислени решения, свързани с контактите ви както на работното място, така и в личен план.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари