IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 май

8 май 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Безпредметно е да се престаравате със служебните задължения. Каквито и усилия да положите, напредъкът няма да е впечатляващ. Не прекалявайте с физическите и спортни натоварвания, съществуват предпоставки за травма.

Телец

Намалете инициативата и не бързайте с кардиналните решения. Ако имате дори минимални съмнения за крайния резултат, приемете го като подсказка, че е по-добре да изчакате. Ограничете контактите с непознати.

Близнаци

Опитайте се да игнорирате всичко ненужно, което ви пречи: вещи, контакти, информация. Не се натоварвайте с допълнителни задачи, ако не е абсолютно наложително. Настроението ви е нестабилно, ограничете разговорите с хора, които не ви допадат.

Рак

Ако решите, че трябва да се занимавате с нещо ново, то направете го за удоволствие, а не по задължение. Възможността да приложите индивидуален подход ще стимулира въображението ви. Човек, с когото съвсем скоро сте имали сериозен конфликт, ще ви потърси с желание за помирение. Приемете го.

Лъв

Обърнете внимание на близките си, независимо че през целия период на карантината може да сте били заедно. Опитайте се да вникнете в проблемите им. Някои факти ще ви изненадат. Може би ще им помогнете, ако споделите опита си.

Дева

Не е изключено да получите изгодно от финансова гледна точка предложение за смяна на работата. Преценете и останалите фактори като колектив, време за пътуване, преди да отговорите. Прибързаното решение може да се окаже вредно.

Везни

Възможно е да получите дивидент или доста закъсняло заплащане за участие в някаква публична инициатива. Точно толкова изненадващо може да ви поискат и пари назаем. Намерете подходящ начин да откажете без да развалите отношенията си.

Скорпион

Хората от обичайното ви обкръжение днес настоятелно ще ви търсят за помощ във вид на споделен опит или съвет. Не ги отблъсквайте. Ще спечелите нови и доста полезни почитатели. Ако вече ви е омръзнало да вечеряте у дома заради ограниченията на карантината, то организирайте си минипикник „на сандвичи“ с приятели в близкия парк.

Стрелец

Някой ще ви сподели тайна, която ще повиши емоционалния ви градус. Въздържайте се от импулсивни действия, дори и да не одобрявате чутото. Каквото и да кажете, няма да промените ситуацията.

Козирог

Съвместен проект, по който сте работили преди време, ще получи висока оценка. Не е изключено да ви поканят отново в същия колектив. Приемете, само ако ръководителят не е сменен и сте наясно с работната обстановка.

Водолей

Отношенията у дома може да са доста изнервени. Дали е от прекалено дългото време заедно или по друга причина, не е ясно, но ако искате да успокоите обстановката, ще е подходящо да се поразходите или да поспортувате. Има и друг вариант, да установите какви са причините за напрежението и да ги неутрализирате, доколкото е възможно.

Риби

Някой, от когото най-малко го очаквате, може да ви сюрпризира с любовно обяснение. В първия момент не е изключено да не успеете дори да реагирате. Овладейте се, помислете как ще се отрази това откровение на отношенията ви в бъдеще и едва тогава пристъпете към активни действия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари