IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 май

12 май 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всяка дума, всяка информация, която чуете днес ще има особено въздействие върху вас. Ще промени посоката на мислите ви. Ще ви активира, импулсира, но в същото време може да станете и излишно раздразнителни. В състояние сте да управлявате емоциите си и е за предпочитане да го направите.

Телец

Въздържайте се от излишни спорове на незначителни теми. Опитайте се повече да слушате и по-малко да говорите. Мислете върху чутото без да коментирате или да изразявате несъгласие. Даже тезите, които не ви допадат, може да ви бъдат полезни.

Близнаци

Ако се налага да отстоявате позицията си, направете го само с неоспорими аргументи. Въздържайте се от резки изказвания и прибързани решения, за които бихте съжалявали. Грижите ви може да са свързани с финанси или по-точно с някакви глоби или такси, които да се наложи да плащате непредвидено.

Рак

Бъдете внимателни, ако работите с технически средства или се налага да шофирате. Съществуват предпоставки за травматизъм. Спазвайте правилата за безопасност при работа, за да не получите двоен отрицателен ефект: хем да се нараните, хем да сте виновни за неприятното си състояние.

Лъв

Няма да имате никакви затруднения и ще успеете да свършите много повече работа, отколкото сте си набелязали, ако разпределите правилно времето, с което разполагате и си създадете оптимална лична организация. Спазвайте стриктно обещаните срокове и не закъснявайте за насрочените срещи. Важно е какво впечатление ще направите на партньорите си.

Дева

Най-вероятно ще ви възложат нови, допълнителни задачи при това без ясни инструкции за изпълнението им. Не отказвайте, но си осигурете достатъчно време, за да можете да експериментирате различни варианти. Ще стигнете до правилния начин и ще сте натрупали полезен опит.

Везни

Обсъждайте всички неясни въпроси с шефовете или колегите. Избягвайте проявите на самодейност, ако резултатите от вашата работа ще бъдат използвани от други хора. Приемайте с усмивка съветите, които ви дават, дори да прецените, че не са ви полезни. Важното е, че околните са добронамерени, оценете желанието им да помогнат.

Скорпион

Ако се налага да решавате проблеми, зависещи от държавната администрация, то подгответе документите си старателно. Не е изключено да получите незабавен отговор, ако представите всичко необходимо грамотно написано и правилно окомплектовано. Дори да попаднете на неквалифициран служител, ще имате убедително основание да се оплачете.

Стрелец

Работата ви през по-голямата част от времето ще е свързана с обработка на информация, анализ на данни и търсене на варианти. Не е изключено на моменти да ви отвличат вниманието с незначителни въпроси или търпящи отлагане казуси. Осигурете си спокойна обстановка, концентрирайте се върху най-важното и игнорирайте своевременно хората, които умишлено или не, ви губят времето.

Козирог

Ще сте много по-ефективни, ако подредите и мислите, и документите си. В случай, че се налага да изразите мнението си по време на публична дискусия, направете го писмено. Твърденията ви ще са неоспорими и ще предотвратите възможността да се злоупотреби с името ви.

Водолей

Сериозни въпроси, които допреди няколко дни са ви обърквали или дори създавали чувство на страх, днес ще придобият кристална яснота. Ще успеете да си изработите правилна и лесно приложима концепция за решаването им. Информацията, която споделяте с околните ще бъде възприета лесно и разбрана правилно.

Риби

Далечни роднини, познати или съседи ще потърсят съдействието ви за обсъждане на спорен въпрос. Не им отказвайте, въпреки че няма да ви засяга пряко. Изразете мнението си директно. Може да не са съгласни, но няма да ви се противопоставят. Най-вероятно съвсем скоро ще се реваншират подобаващо за помощта ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари