IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 май

19 май 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте участието в занимания, които не са ви ясни. Вместо да демонстрирате умения може да предизвикате съмнения. Ако се опитвате да продадете в социалните мрежи стока, от която вече нямате нужда, днес може и да се намери купувач. Не намалявайте първоначално обявената цена.

Телец

Поведението на околните може да се отрази негативно на настроението ви. Истината е, че на тях ще им е все едно как се чувствате, така че помислете дали си заслужава да се ядосвате. Вложете енергията си в целенасочена работа, вместо в мрачни мисли.

Близнаци

Не обсъждайте намеренията си, свързани с промяна на начина на работа или въвеждане на някакви иновации. Не е изключено някой да ги обяви за своя идея и да се обогати за ваша сметка. Идеалният вариант за днес е да работите самостоятелно и да не се занимавате с чужди проблеми.

Рак

Не се затваряйте в себе си, прекалената мнителност ще ви създаде врагове. Не обръщайте внимание на дреболии, които вредят на отношенията и ви дистанцират от близките. Във ваша полза е да сте по-общителни.

Лъв

Обстоятелствата ще ви принудят временно да стопирате важна задача, в която влагате много желание и енергия. Заемете се незабавно за нещо друго, което сте отлагали, за да оползотворите разумно времето си. Най-пълноценно ще се проявите в зоната на домашните и битови задачи.

Дева

Разпределете заниманията си по групи и видове още от сутринта. Създайте си ясен график, може и в писмен вид и, ако за нещо „ударите на камък“, реагирайте гъвкаво. Стойте далеч от шефа. Може да не забележи постиженията ви, но при всички случаи ще се вторачи в грешките.

Везни

Занимавайте се с текущите си дела с умерен ентусиазъм. Не се престаравайте, но и не се размотавайте. Въздържайте се от рискови решения с неясен финал, отнасящи се до личните ви връзки.

Скорпион

Търсете мнението на по-опитни или по-възрастни приятели и колеги в трудните моменти. Възползвайте се максимално от препоръките им. По-лесно е да се върви по утъпкани пътеки. Въздържайте се от остри забележки спрямо членовете на семейството.

Стрелец

Не разчитайте дори на свободна минута днес. Ще ви ангажират с много повече работа, отколкото очаквате. Не се противопоставяйте, ще е възможност за крачка напред в професионалната сфера. Доверете се на интуицията си.

Козирог

Емоциите, дори и приятни, може да се окажат леко изтощителни. Поддържайте тонуса си с периодично редуване на интелектуални и физически занимания. Ще сте много по-ефективни, ако работите с умерено темпо.

Водолей

Ако се налага да подписвате важни документи, четете ги внимателно. Бъдете особено акуратни при онези, които са пряко свързани с финансите ви. Навременна и пълноценна помощ ще ви окаже човек, когото познавате отскоро.

Риби

Постарайте се да не реагирате на провокации. Ще е само напразно губене на време и сили. Следвайте старата мъдрост: помогни си сам, че да ти помогне и Господ, когато се налага да се справите със сериозни предизвикателства. Капацитет не ви липсва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари