IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 май

21 май 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да получите приход, на който отдавна сте престанали да се надявате. Няма да ви зарадва толкова самото финансово постъпление, колкото фактът, че работата ви най-после е била справедливо оценена. Въздържайте се от хапливи забележки, които ще създадат неприятности.

Телец

Част от преживяванията ще създадат емоционално напрежение. Постарайте се да запазите присъствие на духа. Някой умишлено ще се опитва да ви извади от релси. Печелившата тактика е да реагирате с мълчание.

Близнаци

Повечето ежедневни задачи ще са силно отегчителни. Прекъсвайте работата си в по-кратки периоди и се опитвайте да внасяте някакво разнообразие. Така ще успеете да съхраните максимално концентрацията си. Намалете контактите, които може да ви подтикнат към прояви на агресия.

Рак

За някои дейности ще се натъкнете на затруднения. Опитайте да ги отложите, ако има начин, а към останалите бъдете възможно най-прецизни. Колкото по-малко се отклонявате от конкретните си занимания, толкова по-бързо ще се справите.

Лъв

Не отказвайте помощта, за която ви молят, но и не се увличайте в излишна филантропия. Въздържайте се от намеса в чужди разправии, дори да ви се стори, че едната от участващите страни е несправедливо ощетена. Ще попаднете в доста неблагоприятна за вас ситуация.

Дева

Не приемайте за „чиста монета“ предложение за съвместна работа или бизнес, ако изглежда прекалено лесно. Със сигурност има незабележими на пръв поглед уловки. Опитайте се да ги откриете (ще успеете), но не говорете за тях, а аргументирайте отказа си с други причини.

Везни

Спонтанните ви действия може да доведат до разрушаване на нещо старо, но едва ли крайният резултат ще е създаване на нещо ново. Преценявайте ефекта от тях, за да не попаднете в схемата: ще си изгоря къщата, за да запаля на Вуте плевнята. Стремете се към постигане на хармония в личните отношения.

Скорпион

Единственият начин да преборите психическото напрежение е да се захванете за дейности, изискващи физически усилия. Колкото сте по-старателни, толкова по-спокойни ще се чувствате вечерта. След което можете да си организирате заслужена вечеря на открито със семейството.

Стрелец

Споделете съмненията си с близки приятели или роднини, с които лесно намирате общ език. Разговорите с тях ще ви създадат увереност и ще ви успокоят. С колегите общувайте само на служебни теми, за да не кажете нещо, което би разкрило слабите ви страни.

Козирог

На моменти напрежението ще се покачва бързо и значително и може да ви е трудно да овладеете раздразнителността си. Не прибягвайте до употреба на успокоителни лекарства. Кратко уединение с възможност за медитация ще е далеч по-ефективно. С финансови операции се занимавайте само в крайна необходимост или ако предварително сте ги подготвили.

Водолей

Неприятностите днес, каквито и да са, ще бъдат предизвикани от непознати. Не скъсявайте дистанцията, препоръчана от съображения за карантинна безопасност. При обсъждане на важни въпроси не пренебрегвайте чуждите аргументи, само защото ви изглеждат неубедителни.

Риби

Дискусиите по каквито и да било въпроси, особено служебни, днес ще се окажат абсолютно губене на време. Всеки участник ще настоява на своето, вместо да се стреми към общо решение. Опитите ви да ги обедините ще се окажат чиста проба авантюра, така че по-добре не рискувайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари