IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кариера, красота, здраве – летен хороскоп за всяка зодия

25 май 2020 19 30

Вижте какво ви очаква

Снимка: Pixabay

След като ви представихме хороскоп за предстоящите летни месеци, сега е ред да ви запознаем какво вещаят звездите за всяка зодия през този период.

Какво ни очаква в кариерата, здравето и красотата? Вижте прогнозата на Вера Хубелашвили, която има собствена астрологична школа.

Овен

Работа и кариера: Това лято ще бъдете във вихъра си и ще решавате проблемите в работата със замах, нестандартни решения и методи. Вашите заслуги ще бъдат оценени, но не веднага. Бъдете вътрешно готови, че първият, който ще признае вашите успехи ще сте...вие.

Красота и здраве: Грижата за кожата през този период трябва да бъде активна и ще бъде ефективна. Ще бъдете в добра форма, няма причини да се притеснявате за здравето си.

Телец

Работа и кариера: Добър момент за придвижване нагоре по кариерната стълбица. Може да получите и само увеличение на финансовите приходи. Не са изключени варианти за заетост на тези, които до лятото ще бъдат в професионално търсене.

Красота и здраве: Водните процедури ще донесат голяма полза за вашето тяло. Ще се почувствате по-енергични, по-здрави и по-красиви. Те могат да се провеждат както в специализирани спа комплекси, така и у дома.

Близнаци

Работа и кариера: Резултатите от вашите дейности ще изискват значително усъвършенстване. Трябва да имате готовност да положите повече усилия. Но не трябва да се тревожите. Отнасяйте се към проблемите като към добра възможност да подобрите собствените си резултати.

Красота и здраве: Опитайте се да излизате сред природата по-често. Дори не е необходимо да търсите живописни места. Дори обикновената разходка на чист въздух вече е голяма стъпка към по-добро здраве.

Рак

Работа и кариера: Конкуренцията в професионалната сфера може да бъде отличен стимул за вашето професионално израстване. Но има едно условие – правете всичко със спокойствие, без преумора. Прекомерното желание да надминете някого е по-вероятно да ви донесе значителен стрес.

Красота и здраве: Значителните намеси във външния ви вид ще бъдат излишни. Но един хубав маникюр, прическа и любими дрехи ще подобрят настроението ви. Няма причини да се притеснявате за здравето си, но все пак не се препоръчват дейности, които водят до преумора.

Лъв

Работа и кариера: Или ще се радвате на повишение, или ще получите временна управленска роля. Опитайте се обаче тя да бъде подплатена и финансово, защото ще се изискват повече усилия. А те трябва да бъдат възнаградени.

Красота и здраве: Трябва да избягвате всякакви промени по отношение на външния си вид в близко бъдеще. Тайната как ще харесате себе си е не да променяте външния си вид, а да променяте отношението към себе си. Обичайте се сега, това ще повлияе добре и на общото ви здраве.

Дева

Работа и кариера: Опитайте се да не се намесвате в работата на други хора, дори и да сте директно въвлечени или попитани. Намерете причина да оставите целия процес на съвестта на онези, на които е поверен. В противен случай вие ще станете не само този, който ще извърши услугата, но и ще претърпите съответното наказание.

Красота и здраве: Тайната на вашата красота се крие в доброто настроение. Колкото по-често се усмихвате, толкова по-очарователно ще изглеждате. Никаква козметика и никакви процедури няма да заменят това.

Везни

Работа и кариера: Може и да ви изглежда неочаквано, но има всички изгледи да подобрите финансовото си състояние. Основното нещо – не губете концентрация и винаги търсете нови начини за развитие на бизнеса си. Скоро сами ще се убедите, че способностите ви са големи.

Красота и здраве: Можете да направите значителни промени във външния си вид. Това ще ви позволи да се почувствате по нов начин, да почувствате силен прилив на енергия и добро настроение. Но е по-добре да не правите необратими промени.

Скорпион

Работа и кариера: Ще ви бъде много полезно да намерите помощници или поне съмишленици. Така ще ускорите значително работния процес и ще постигнете резултати, които не биха могли да се очакват дори при най-оптимистичните прогнози.

Здраве и красота: Избягвайте голямото натоварване. Ако сте много уморени, не пренебрегвайте масажите и релаксиращите бани. Всичко това ще ви помогне да спестите не само сила, но е важно и за красотата.

party

Стрелец

Работа и кариера: Страхотно време за творчески изследвания. Но рутинната професионална дейност очевидно няма да ви донесе очакваните добри резултати. През летните месеци е времето, в което да развиете своите таланти и способности. Може неочаквано те да се окажат и допълнителен източник на приходи.

Красота и здраве: Ще се почувствате по-силни и здрави, ако потърсите природни източници на енергия – растения, вода, земя, общувате с животни. Всичко това ще ви позволи да се върнете към вътрешната хармония и да почувствате притока на сила. Използвайте ги, за да помогнете на тялото си в трудни моменти.

Козирог

Работа и кариера: Вашите умения ще гарантират успех в професионалната област. Основното нещо – не се опитвайте да се съсредоточите само върху него. Живейте пълноценно, тоест разнообразно! Това ще ви обогати и ще ви помогне да станете по-успешни.

Красота и здраве: За вас ще бъде много полезно да наблегнете повече на спорт и различни процедури, но без да хвърляте големи суми пари. Опитайте се да се насочите към неща, които не ви натоварват физически, психически и финансово.

Водолей

Работа и кариера: Избягвайте рисковете в професионалната област, когато е възможно. Откриването на бизнес също трябва да се извършва с изключително внимание. Бъдете бдителни и тогава късметът ще бъде на ваша страна.

Красота и здраве: Страхотно време да положите повече грижа за тялото, което ще ви донесе допълнителна свежест и енергия. Не е необходимо да ходите само на процедури, използвайте всичко, което ни дава природата.

Риби

Работа и кариера: Вие сте пълни с идеи, летните месеци ще бъдат страхотно време за различни начинания. Но не забравяйте да се консултирате с съмишленици и да правите бизнес с дължимото внимание.

Красота и здраве: Вашият външен вид ще зависи много от това как вие сами ще се възприемате. Ако имате твърде много претенции към себе си, с голяма степен на вероятност те ще повлияят негативно на външния ви вид.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари