IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 май

26 май 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За занимания, които са от особено значение за вас може да се натъкнете на отказ или умишлено създадени пречки. Ситуацията ще е сложна и може да ви подтикне към незаконни действия, като например да пренебрегнете правилата. Ще ви помогне човек, с когото не сте в добри отношения и който с действията си ще ви накара да промените коренно отношението си.

Телец

Успехът ви днес ще се дължи изключително и най-вече на умението да контролирате емоциите. Реакцията ви ще е толкова хладнокръвна и безразлична, че вместо вас ще се ядоса човекът, който се опитва да ви ядоса и завинаги ще се отстрани от пътя ви.

Близнаци

Ще бъдете принудени да се справите с непредвидени проблеми при това скоростно. Дайте си малко време за размисъл преди да се ориентирате към сериозни и отговорни действия. Ситуацията ще е сложна, постарайте се да запазите самообладание.

Рак

Ще се налага да се включвате в общата работа по-често, отколкото предполагате. В част от случаите ще е свързано с корекции на чужди грешки. Не се противопоставяйте излишно. Във ваша полза е да разгърнете максимално потенциала си.

Лъв

Концентрирайте се максимално, ако се налага да работите с документи. Стремете се не просто да не допуснете техническа грешка, а да осъзнаете смисъла и целта им. Покажете заинтересованост към общите дискусии. Безразличието ще навреди на имиджа ви.

Дева

Поведението на околните може да е твърде инертно, а реакциите им бавни и в повечето случаи недообмислени. Убеждението ви, че това вреди на текущата работа ще е правилно, но въпреки всичко е желателно да не обсъждате. По-добре динамична работа в спокойна обстановка, отколкото напрегната обстановка и съмнения в крайния резултат.

Везни

Не споделяйте с околните информация, която са ви съобщили за трети лица. Изразходвайте икономично средствата, с които разполагате. Ако се налага да купувате скъпи предмети, то направете го само при условие, че имате собствени средства и не се налага да разчитате на чужди.

Скорпион

Среща, която отдавна се опитвате да уредите ще може да се осъществи днес. Ще ви съобщят в последния момент и това може да ви разтревожи. Въздържайте се от прояви на ревност, заради които може да се наложи да се извинявате дълго и неприятно.

Стрелец

Ако се наложи да тръгнете на кратка командировка не отказвайте, но се екипирайте изрядно с предпазни средства. Ще се справите с възложените професионални задачи и ще успеете да направите нещо приятно за самите себе си.

Козирог

Събитията ще са благоприятни, за да се захванете с осъществяването на свое старо желание. Няма да се получи от първия път, но това не означава, че трябва да се отказвате. Комбинацията между последователност и упоритост е печелившата ви карта.

Водолей

Странното поведение на любимия човек може да се дължи на проблеми, които се безпокои да сподели. Опитайте се да разберете за какво става дума по начин, който няма да е пряко навлизане в личното пространство. Ще е добър повод да освежите отношенията и да повишите доверието помежду си.

Риби

Ще се натъкнете на информация, която ще се окаже „последната брънка“ от недовършена към момента дейност. Концентрирайте се в заниманията си и дефинирайте внимателно всички етапи. Правилата и методите зависят изцяло от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари