IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – каква ще бъде седмицата за всяка зодия

26 май 2020 11 00

Какво вещаят звездите?

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25 – 31 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят промени в почти всички сфери, представляващи важност за представителите на вашия знак. Дали ще са положителни или не зависи от личната ви преценка и възприятие. За препоръчване е да залагате на логиката и опита си, а не на интуицията, която може и да ви подведе. Ще сте доста по-съпричастни към хорските грижи от обикновено, така че избягвайте контактите с непознати, които биха могли да злоупотребят с добротата и доверието ви. Ако не мързелувате и не отлагате заниманията си ще сте достатъчно ефективни. Финансовите постъпления ще са правопропорционални на активността и творческите ви изяви. Не чакайте наготово, а импровизирайте. Най-странните решения ще са и най-впечатляващи и най-доходоносни.

Телец

Началото на седмицата може да е изпъстрено с разни дребни затруднения, които да ви развалят настроението. Не губете увереността в собствените си сили. Ако се наложи да правите нещо повече от един път, приемете го откъм добрата му страна, като начин за усъвършенстване на уменията ви. В края на седмицата, който ще съвпадне и с края на месеца, обстановката ще е значително по-благоприятна. Тогава събитията ще отговарят на очакванията ви, а за дейностите, за които не сте съвсем сигурни ще получавате помощ в точния момент. Ще довършите проектите, започнати в началото на пролетта и цялостното впечатление от месеца ще е оптимистично. Финансовото ви положение ще е без промяна. Ако се налага да се заемете с непредвиден ремонт или друга дейност, изискваща допълнителни финанси, най-вероятно ще успеете да си ги набавите с допълнителна работа. Не пестете силите и таланта си. Те са залог за стабилен приход.

Близнаци

Движението ви към успеха не трябва да бъде хаотично. Овладейте собствената си стихийност, не бързайте, не пренебрегвайте детайлите и не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Придържате ли се към тези препоръки и вярвайки в собствените си сили няма да имате никакви проблеми. Ще преодолеете спънките, колкото и сложни да ви изглеждат. Дейности, свързани с промяна на обстановката, на външния ви вид, пътувания на далечно разстояние и участие в публични мероприятия оставете за края на седмицата. И се опитайте да си осигурите за тях подходящо сътрудничество или поне нечие предпочитано присъствие. Ще ви се отрази стимулиращо. Въздържайте се от скъпи покупки. Само и единствено вие можете да навредите на финансовия си стабилитет. Не е изключено близък роднина или приятел да ви поиска заем. Помислете първо дали сте в състояние да се отзовете и, ако отговорът е положителен, дали можете да предоставите цялата поискана сума или само част от нея. Преценете също така дали човекът ще е достатъчно коректен и ще спази уговорения срок за издължаване, което би се отразило на текущото разпределение на бюджета ви.

Рак

Основен източник на неприятностите ще е собственото ви поведение. Постарайте се през тази седмица да сте максимално сговорчиви, максимално искрени и здравословно услужливи. Проявете разбиране към проблемите на близките си, спестете си критиките и „присъдите“, човешко е да се греши. Ще реализирате замислите си, ако разчитате на себе си, а не на късмет и ако обмисляте задълбочено всяка своя крачка. Залагайте на собствените си принципи, а не на чужди съвети. Ако изпитвате необходимост да споделите, да чуете още едно мнение, то правете го само с хора, които са доказали, че заслужават доверие и до този момент не са ви подвеждали. От останалите може да получите изненадващ „удар под кръста“ в отговор на прекалената ви доверчивост. Бъдете пестеливи и икономични през първите няколко дни на седмицата. След четвъртък финансовото ви положение ще се стабилизира или най-малкото няма да бъде повод за безпокойство. Ако имате намерение и желание да купите нещо специално за себе си, то изчакайте края на седмицата, когато ще можете да се възползвате от атрактивна промоция.

Лъв

Опитайте се през последната седмица (и последните дни) на месеца да си направите една цялостна „ревизия“. Не започвайте нищо ново, докато не сте завършили текущите си занимания. Не купувайте нищо ново, докато не се освободите от наличностите, които вече не са ви нужни. Не създавайте нови контакти (най-вече делови) и приятелства, докато не сте поставили в ред текущите си връзки. Мислете, анализирайте, преценявайте важността на всяко събитие, предмет, човек… на всичко, което е свързано с активното ви ежедневие. Преценете нивото на познанията си и дали не е време да ги освежите, обогатите и да се откажете от някои изживели времето си схващания, които пречат на напредъка ви. Избягвайте рисковете от какъвто и да било характер в първите няколко дни от седмицата. Особено грижливи бъдете спрямо авоарите си. Не обсъждайте финансови въпроси, не инвестирайте в акции и ценни книжа. Оформяйте условията по сделките си в писмен вид.

Дева

Продуктивен период, но доста напрегнат. Ще ви е доста по-лесно, ако предварително възприемете мисълта, че не всичко ще върви гладко, но пък крайните резултати ще надминат очакванията ви. Разпределяйте задачите си така, че да изразходвате силите си равномерно. Спокойната работа с кратки почивки е за предпочитане пред прекомерните натоварвания, последвани от целодневна или по-дълга пауза. Колкото по-равномерно е темпото ви, толкова по-малко грешки ще допуснете. В края на седмицата обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на лични, романтични и любовни въпроси. Въздействието ви ще е силно и ще успеете да привлечете трайно вниманието върху себе си. Подхождайте пестеливо при уреждане на финансови въпроси. През тази седмица конкурентите и опонентите ви може да решат да си служат с некоректни средства, търсейки начин да ви навредят. Малко повече предпазливост няма да ви е излишна.

Везни

Почти всеки ден ще се случва нещо неочаквано. Е, невинаги ще е радващо, но пък ще създава разнообразие. Опитайте се да подбирате обкръжението си, не позволявайте на никого да ви ползва като „изповедалня“. Изпълнявайте професионалните си задачи прецизно. През тази седмица дребните пропуски може да ви създадат най-сериозни неприятности. Наблюдавайте поведението на околните, някой ще се опитва да пречи на работата ви. Колкото по-бързо усетите „откъде духа вятърът“ толкова по-ефективно ще реагирате. Обърнете внимание на критиките и забележките. В тях може да има и градивен елемент. Както професионалните, така и финансовите ви проблеми ще са предизвикани от собствената ви неувереност. Не мислете за миналото, бъдещето е пред вас. В края на седмицата може да се наложи да направите допълнителни разходи, но няма да нарушат осезателно равновесието на бюджета ви.

Скорпион

Преживявания през тази седмица няма да липсват, но те ще са по-скоро тип „провокация“, отколкото тип „забавление“. Грижете се за себе си и най-вече за здравословното си състояние. Напрежението ще се отрази негативно на психиката, а оттам и на имунната ви система. Бъдете особено внимателни, ако работата ви е свързана с ежедневни пътувания. Съществуват предпоставки за инцидент, който може и да не ви засегне пряко, но ще ви създаде затруднения. През първия и последния ден от седмицата не се занимавайте с обсъждане на лични отношения. Ефектът ще се размине с предположенията ви. Подхождайте разумно и предпазливо при уреждане на финансови въпроси. Преценявайте задълбочено дали наистина се налага да взимате заеми и дали е безопасно вие да давате пари назаем. В края на седмицата не е изключено да получите мил подарък или да намерите своя вещ със сантиментална стойност, която търсите от доста време.

Стрелец

В началото на седмицата може да се натъкнете на затруднения и те ще са предимно в индивидуалната ви работа. Може да ви създадат усещане за безсилие, необратимост, безизходица. Ще го избегнете, ако незабавно промените типа на заниманията си и се включите активно в екипни дейности. Работейки рамо до рамо с хора, с които имате допирни точки и бързо намирате общ език ще ви помогне да възстановите оптимизма и самочувствието си. Не отказвайте предложенията за съвместни служебни пътувания. Те ще са пълноценни и плодотворни. Що се отнася до разни приключенски и авантюристични инициативи с неясна организация и краен резултат, опитайте се да ги избегнете. Следете виртуалните публични дискусии във вашата професионална област. Срещите с потенциалната конкуренция ще са вдъхновяващи и мотивиращи. Ще чуете информация, която ще ви подскаже как бихте могли да повишите приходите си.

Козирог

Може да ви звучи нереално, но през тази седмица сериозните ви постижения ще са плод на самостоятелна работа. Всичко, с което се захванете по собствено желание и убеждение, всичко, за което не разчитате на чужда помощ и намеса, ще завърши успешно и ще ви радва дълго време. Не отказвайте, ако се наложи вие да помагате, но не инвестирайте прекалено много време в чужди проблеми. Периодът е подходящ за интелектуална работа. Творческите занимания започнати, завършени или изцяло реализирани през тази седмица ще се отразят положително на социалния ви статус и професионалната позиция. Класифицирайте целите си и трасирайте пътя към тях така, че да изразходвате силите си равномерно. Събитията ще са динамични, няма да разполагате с достатъчно време за активна почивка. Търсете алтернативни варианти, отговарящи на финансовите ви възможности като посещение на музей, картинна галерия, концерт на открито.

Водолей

Условията в началото на седмицата ще са подходящи за дейности от практическо естество, изискващи сръчност. Ако се налага да правите ремонти, промяна на интериора, да работите на вилата, в градината си или по автомобила, то заемете се точно с тях. Физическото ви състояние ще е устойчиво и малко раздвижване след затворения карантинен период ще ви се отрази тонизиращо. В края на седмицата ще можете да разгърнете творческия си потенциал. Интуицията, въображението и вдъхновението ще ви подсказват оригинални решения на казусите, които към момента са били „бяло петно“ в съзнанието ви. Подчинете се на чувството си за дълг и не отлагайте нито една от задачите си. Резултатът от тях ще подхрани банковата ви сметка. Допълнителният ефект ще е, че ще ликвидирате „пробойните“ в бюджета, които сте допуснали към момента. Въздържайте се от покупка на мебели и технически средства в средата на седмицата. Търсете начин да ги набавите от приятели или да ги вземете под наем. Възползвайте се от чуждия опит, а не от атрактивните промоционални предложения.

Риби

Не намалявайте активността си в социалните мрежи, но и не забравяйте за преките си задължения. Контактите ви (предимно виртуалните) ще са по-интензивни от обикновено през тази седмица. Придържайте се към принципите на добрия тон и провеждайте разговорите си така, че да не навредите на личните отношения. Напрежението от карантинния период е еднакво натоварващо както за вас, така и за близките ви. Постарайте се да не изостряте обстановката допълнително с мимолетни флиртове и други предизвикателни авантюри, макар и „уж“ на шега. Подхождайте към проблемите с чувство за хумор, няма начин да не се справите. Обсъждайте старателно уреждането на всички финансови въпроси с близките си. Интуицията и логиката ви са в обратнопропорционална зависимост. На интуицията си можете да разчитате, но на логиката не. Оценката ви за практическите дейности е твърде идеалистична и може да ви подтикне към сериозни грешки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари