IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Близнаци – как ще ни се отрази?

26 май 2020 17 50

Време е за най-съкровените желания

Снимка: Istockphoto

Май е един от месеците в годината, в който са съсредоточени най-много астрологични събития. Освен ретроградните периоди на Сатурн, Юпитер и Венера, станахме свидетели и на новолуние в знака Близнаци. То се случи в 21 часа на 22 май, като ни насърчи да се борим за любовта си и да следваме най-съкровените си желания.

Според специалистите, следващите няколко дни са изключително благоприятни за определени представители на зодиака. Хората ще се чувстват по-свободни, за да изразят чувствата и мислите си, както и да реализират своите мечти.

Ето как ще ни се отрази силата на новолунието в Близнаци.

близначки, красиви

IStock

Овен

Вие се държите така сякаш носите целия свят на раменете си. Отпуснете се и го карайте по-спокойно. Ще се почувствате по-добре, ако споделите своите тайни с някого. Не потискайте в себе си чувствата, особено болката.

Телец

Новолунието ще ви повлияе положително. Мечтайте смело и не допускайте завистниците да провалят плановете ви. Вашето старание ще ви донесе успех, ако излезете извън зоната си на комфорт. Най-сетне ще си върнете вдъхновението, което бяхте изгубили предишните месеци. 

Близнаци

В момента сте объркани. Дори и да ви притискат да споделите чувствата си, първо си ги изяснете. Диктувайте темпото вие, а не някой друг. Ще вземете най-правилното решение за нова връзка или приключване на стара, ако не прибързвате.

Рак

Последните няколко седмици бяха трудни за вас. Изморени сте от работа, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Използвайте влианието на новолунието, за да релаксирате. Спрете да угаждате на хората за малко и обърнете внимание на вашите нужди.

жена Pixabay

Pixabay

Лъв

Трябва да кажете „чао“ на миналото и да започнете да гледате само напред. Оставете използвачи и стари любови зад гърба си и започнете начисто. Трябва да бъдете по-егоистични, ако искате да не страдате.

Дева

Ако сте оставили недовършени задачи, върнете се към тях. Новолунието ще ви даде вдъхновение, за да приключите успешно всичко и да се развиете в кариерен план. Не се отчайвайте, а си направете план, който да следвате.

Везни

Не се впускайте в нови начинания и не харчете парите си за излишни инвестиции. По-скоро планирайте някое бъдещо пътуване, за което да заделите постепенно пари. То ще ви помогне да се успокоите и решите какво искате да правите с живота си оттук нататък.

Скорпион

Можете да задълбочите връзката си, като се отдадете на емоциите, някои от които криете. Не се страхувайте от новата крачка и връзка. Говорете открито с обекта на вашите желания и не се увличайте само по секса. Ще видите как постепенно се привързвате към неща, които досега са ви били чужди.

Стрелец

Ще имате нужда от повече внимание от страна на вашата половинка. Ако не го получите, не се заблуждавайте. Вие заслужавате повече и бързо ще го откриете у някой друг. Все пак не бъдете манипулатори, а поговорете преди да сложите край.

пътуване, двойка

IStock

Козирог

В момента изпитвате голяма досада от вашата работа. Причината е, че оставяте да ви се трупа на главата, вместо да отметнете най-спешните задачи. Подредете приоритетите си и не се разсейвайте с излишни неща. Забравете за миналото, ако искате да откриете сродния човек.

Водолей

Страстта е във въздуха. Ще се отдадете на романтика и приятни занимания с половинката. Ако пък нямате такава, флиртът ще е вашата стихия. Няма да ви пука от чуждото мнение и заради това злободневните въпроси няма да ви повлияят негативно.

Риби

Сега е времето да се освободите от задръжките. Ако премахнете „оковите“, ще успеете да насърчите творческия си потенциал и ще бъдете по-решителни. Спрете да хленчите, а рискувайте. Само така ще се разделите със страха от неизвестното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари