IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 май

27 май 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някой умишлено ще се опита да ви предизвиква. Ако реагирате, ще покажете къде сте уязвими. Ако не реагирате и запазите неутралитет ще стабилизирате позициите си. Решението е във вашите ръце.

Телец

Ще похвалят работата ви, от което няма как да не се почувствате добре. Не се възгордявайте и не се размечтавайте. Следвайте обичайния ход на работата си в обичайния ритъм. Нищо не бива да изостава. Изпълнявайте обещанията си.

Близнаци

Околните със сигурност ще се удивят на поведението ви днес, защото ще сте необичайно мълчаливи. За тях може да е странно, но за вас ще е изключително полезно, защото ще успеете да обмислите задълбочено предстоящите си задачи и да си създадете правилна схема на работа. С това първата крачка към напредъка ще е направена.

Рак

Прекалено сте емоционални, което ви прави уязвими. Опитайте се да прикриете мислите и чувствата си, за да не станете обект на неприятни нападки, целящи да навредят на репутацията ви. Единствените хора, с които можете да си позволите искреност, са близките ви, защото те не биха се възползвали от слабите ви места.

Лъв

Събитията няма да оправдаят очакванията ви и това най-вероятно ще ви разтревожи. Както интелектуалните занимания, така и тези, изискващи сръчност ще ви затрудняват. Ще ви е трудно да намерите общ език с близките и те може да изразят недоволство от вас. От споровете нищо добро няма да излезе, опитайте се да ги избегнете.

Дева

Настроението ви ще е нестабилно, а предпочитанията – противоречиви. От една страна ще ви е по-приятно да се уедините, да работите самостоятелно без никой да навлиза в личното ви пространство. От друга ще имате нужда да обсъдите някои свои хрумвания и да си „сверите часовника“ с чуждо мнение. Следвайте събитията такива, каквито са без прекалени очаквания. Няма да има изненади, но няма да има и огорчения.

Везни

Желанието ви да сте полезни и стремежът ви да услужите днес може да ви изиграе лоша шега. Хората, на които предлагате съдействие да решат, че се опитвате да ги контролирате и манипулирате. Намалете инициативата и правете само онова, за което ви молят, за да избегнете неприятни недоразумения.

Скорпион

Дребни случки ще засилят мнителността ви. Не обсъждайте съмненията си. Околните няма да ви разберат, няма да ви окажат очакваната подкрепа и ще се почувствате изоставени. Не се увличайте от сложни теории за „световната конспирация“. Нещата са доста по-прости, отколкото ви изглеждат.

Стрелец

Намалете темпото. Анализирайте подробно всички факти и фактори, от които зависят следващите ви преки действия. Осигурете си сътрудничество, преди да се заемете със сложните занимания. Когато се убедите, че има на кого да разчитате ще сте достатъчно ефективни дори самостоятелно.

Козирог

Ще се справите с проблемите, ако застанете срещу тях „лице в лице“. Не сравнявайте собствената си ситуация с тази на други хора, които са били в подобна. Всеки има собствен подход и там, където някой друг се е провалил вие най-вероятно ще напреднете.

Водолей

Подбирайте внимателно изразните си средства. Изказвайте мислите си точно и разбираемо. Правилното съчетание на вдъхновение и красноречие ще ви спечели привърженици. Не се шегувайте с чуждите пропуски и грешки.

Риби

Началото на деня може да е доста мрачно и като климатична характеристика и като взаимоотношения. Заемете се със задачи, които ви доставят удоволствие. Резултатите от тях ще ви окуражат и разведрят. Положителната оценка на околните ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари