IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 май

28 май 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Максимално наблюдателни и сдържани бъдете днес. Ориентирайте се към по-лесни и по-ясни дейности, при които даже и да сгрешите последствията няма да са фатални. С уреждане на финансови въпроси се занимавайте, само ако няма как да ги отложите.

Телец

Не се лишавайте от физическа активност, но я адаптирайте към капризите на времето. Ако климатичните условия не позволяват, не стойте дълго време на открито. Приятел от миналото, с когото не сте прекъсвали връзка, но и не се виждате често, ще ви помогне да разрешите проблем, който отдавна ви безпокои.

Близнаци

Създайте си точен и подробен график на работа. Следвайте го старателно, ако искате изобщо да направите нещо полезно. Непредвидена среща ще ви накара да се замислите за бъдещето и да промените някои свои схващания. Не бързайте с отговорните решения.

Рак

Ще имате повод за тревога днес. Ще установите, че дълго сте се заблуждавали в разбирането си по обикновен житейски въпрос. Ще ви е необходимо време, за да „пренастроите“ начина си на мислене, но след като го направите поредица факти ще са ви доста по-лесни за възприемане.

Лъв

Някой изключително много ще ви издразни, опитвайки се да наложи „измислени“ правила и ненужни формалности. Във ваша полза е да не коментирате. Няма да промените ситуацията кой знае колко, но може да настроите околните срещу себе си.

Дева

Ще сте изключително активни и склонни да импровизирате и експериментирате. Разнообразието не е лошо нещо, стига да е с премерен риск. Гаранция за успех е дисциплината, която на вас не ви липсва.

Везни

Добрите новини ще са свързани със семейството и с финансовото ви състояние. Ще ви заредят с усмихнато настроение още от сутринта. Следващите приятни изненади ще дойдат от нови познати или интересни събеседници, които ще ви помогнат да си изградите ясни възгледи по професионални въпроси.

Скорпион

Ще разполагате с идеални условия за стартиране на идея, която от дълго време обмисляте. Енергията и въображението ви са в добра симбиоза. Не са изключени и непредвидени финансови постъпления. Не бързайте да ги харчите.

Стрелец

Не обсъждайте затрудненията си и не намалявайте темпото на работа. Всяко забавяне ще предизвика непредвидени негативи. При правилно разпределение на приоритетите ще получите резултати от работа, в която преди време сте вложили доста усилия.

Козирог

Опитайте се да разчистите всички натрупани занимания, които са били „на изчакване“ към момента. Работата ще е рутинна, монотонна, но абсолютно необходима. След като се справите, ще можете да направите крачка към следващото предизвикателство.

Водолей

В състояние сте да се справите с малките неприятности самостоятелно. Не позволявайте на околните да се разпореждат с времето ви. Ако действително част от него е свободно, то използвайте го за самоусъвършенстване. Наученото днес ще се отрази положително върху финансовото ви състояние.

Риби

Въздържайте се от прояви на щедрост, които могат да създадат погрешно впечатление за материалното ви състояние. Ще успеете да довършите стар спор на професионална тема и да докажете правилността на концепцията си. Поведението на някой от близките ще ви се стори странно и нелогично. Не се вживявайте излишно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари