IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 май

29 май 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да довършите важните занимания преди обед. След това е препоръчително да заемете наблюдателна позиция и да не се престаравате излишно. Поведението на околните ще ви помогне да направите важни заключения за позициите им и вашето място в екипа.

Телец

Някой от близкото ви обкръжение, който не ви е много близък, може да създаде отрицателни преживявания с поведението си. Ако не успеете да се овладеете, ще покажете собствената си уязвимост. Опитайте се да довършите всички дребни задачи, за които разполагате с налични условия.

Близнаци

Не отблъсквайте инициативата на човек от миналото да възстановите приятелските или деловите си отношения. Може да не са същите като преди, но със сигурност не са изчерпали потенциала си. Един приятел в повече никога не е излишен.

Рак

Настроението ви е нестабилно и е желателно да редуцирате контактите, за да не усложнявате отношенията си. Не бързайте да приемате финансови предложения, в чиято необходимост не сте убедени.

Лъв

Не омаловажавайте мнението на близките си. Ясно е, че сте независими при взимане на важни решения, но това не пречи да чуете още една гледна точка. Не е важно да се съобразите с гледната им точка, а да им посветите вниманието, което заслужават.

Дева

Неспокойни сте и в състояние да се ядосате от дреболии. Не е изключено умората да ви притисне по-рано от обикновено. Организирайте си среща с предпочитани приятели, в чиято компания се чувствате пълноценни.

Везни

Началото на деня ще е белязано с изненада и малка промяна. Ориентирайте вниманието си изцяло към собствените цели. Всяка намеса в уреждането на чужди въпроси ще завърши с неприятности.

Скорпион

Дребни, но досадни изненади бавно и устойчиво ще повишават напрежението. Ще ви струва известни усилия, но е за предпочитане да се овладеете. Само и единствено вие сте в състояние да преодолеете проблемите и ще го направите, ако действате логично.

Стрелец

Мислите за миналото спират напредъка ви. Има ли смисъл да съжалявате за неща, които няма как да възпроизведете отново? Заемете се с текущите си задължения. Резултатите от изпълнението им ще са достатъчно добри, за да ви вдъхнат оптимизъм.

Козирог

Координирайте действията си с околните, а мислите обърнете към себе си. На моменти крайните резултати от текущата дейност няма да отговарят на предварителните ви очаквания. Променете реда или методите на работа. Може би не забелязвате нещо съществено.

Водолей

Промените, колкото и да са малки, ще ви подействат вдъхновяващо. Ще се убедите, че с малки крачки се стига по-далеч. Някои забележки спрямо вас ще са твърде неоснователни, за да им отделяте време и енергия. Правилната тактика е да се дистанцирате.

Риби

Претенциите на близките ви ще са повече каприз, отколкото обективна необходимост. Бъдете снизходителни, не ги критикувайте. Колкото по-деликатно аргументирате действията си, толкова по-малко съпротива ще предизвикате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари