IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмната черта на всяка зодия, вижте неудобната истина

30 май 2020 19 30

Какъв порок притежава всеки знак?

Снимка: Istock

Свикнали сме да четем за хубавите черти на всяка зодия, за качествата, които притежава всеки знак. Но астролозите не крият, че всеки знак си има и тъмна страна. Какъв е порокът на всеки знак?

Овен: Егоизъм

Толкова зацикляте върху собствената си особа, че изобщо забравяте за нуждите на останалите. Използвате всички около себе си за собствените си цели, без да мислите за чувствата им. Ясно е, че на Овена му е предопределено да достига върхове, но не на всяка цена.

Телец: Инат

Когато ви „зарази“ някаква идея, то няма никакъв начин другите да ви вразумят със съветите си. Вярвате си твърде много и безкритично, но пък се страхувате, че някой може да разруши света ви. На хората от зодия Телец им харесва да бъдат прави във всичко. Вашият инат е сляп и необоснован.

Близнаци: Лицемерие

Както и предполага вашият знак, вие много обичате да играете двойна игра. Едва ли някой от приятелите ви може да разбере какво точно мислите. Майсторски прикривате своята тъмна страна и създавате за всички образ на благ и отзивчив човек.

Рак: Използвачи

Кой би помислил, че този нежен и чувствен знак може да има каквото и да е отрицателно качество. Но вие не се явявате изключение. Вашият порок ви кара да се възползвате от слабите места на останалите. Само вие не си давате сметка, че го правите, тъй като считате, че другите са ви длъжни за всичко. Освен това, вие сте от онези, които най-рядко връщат дълговете си.

Лъв: Нарцисизъм

Не е изненадващо, разбира се. Вие не приемате критика, защото сте убедени, че освен вас никой друг не знае по-добре. Харесва ви вниманието, дори когато твърдите колко скромни сте всъщност. Може пък и да не е порок, а просто проява на кралски характер? Е, това само един Лъв може да си помисли.

Дева: Мания

Всичко, което ви вълнува е как да бъдете перфектни. Перфекционизмът засяга всяка сфера от живота ви. Много бързо можете да станете зависими от каквото и да било, и след това да отдадете целия си ресурс за постигането на идеалния резултат. При това никога не е сигурно, че си е струвало.

Везни: Мързел

Склонни сте да изоставяте дори най-важните дела за последния миг. Вашето богато въображение създава хиляди причини да отложите изпълнението на която и да било задача. За вас е важно да имате време за себе си. И не че правите нещо за себе си – просто си мързелувате.

Скорпион: Страст

Жените от този знак винаги имат невинни очи, но тяхното въображение създава невероятни сюжети, често със сексуален мотив. Мъжете Скорпион не отстъпват в своята страст. Има една съществена разлика обаче – те са много по-решителни при реализирането на някои фантазии.

Стрелец: Недоверчивост

Вие винаги и във всичко се съмнявате. Достигането на желаната цел буди недоумение у вас. Постоянно търсите подводните камъни и подмолните действия на някого. От вашето недоверие особено страдат любимите ви хора, тъй като и в тях се съмнявате.

Козирог: Работохолизъм

За вас не съществуват граници, каквото и препятствие или трудност да ви се изпречи, вие го възприемате като игра, която ще спечелите. Заради това обаче не знаете как да почивате и голяма част от живота ви преминава в работа.

Водолей: Повърхностност

Правите впечатление на много умен човек. Затова можете да сте благодарни на своята любознателност. Но именно тя ви е изиграла лоша шега – не можете да изучавате едно или две неща, искате да сте многознайко. Когато вече не ви е интересно, веднага захвърляте проекта.

Риби: Зависимост

Младите представители на зодията често експериментират с алкохол, наркотици. Причината е, че сте предразположени към зависимости. Винаги искате да бъдете на границата на съзнанието си, на чувствата си. Всеки начин, който би ви отпратил на тези граници, веднага става ваш любим.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Везни: МързелПразни приказки и невероятно съчинителство.Съпругата ми е "Везни" - мога да я критикувам но никога Не бих казал че е мързелива.Не разбиирам този род съчинителство - пишете за "ДА НЕ ЗАСПИТЕ" ИЛИ "ЗА ХОНОРАРА"По добре е нищо подобно както тъзи статия да не пишете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар