IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 юни

1 юни 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще се развиват бавно. Не се опитвайте да ги пришпорвате. Заемете се с онези, които са били отложени по ваша вина.

Телец

Формулирайте идеите си и не се разсейвайте с дреболии, ако искате да имате пълноценен ден. Залагайте на старанието, а не на вдъхновението. Само добрата организация ще ви помогне да се измъкнете от сложни ситуации.

Близнаци

Ще успеете да отстраните от пътя си конкурент или личност, която пречи на напредъка ви. Ще имате възможност да покажете най-добрите си страни, участвайки в някаква публична изява. Не отлагайте подписването на важни документи, ако сте в позиция да диктувате условията.

Рак

Наблюдавайте внимателно хората от обкръжението си. Някой ще покаже с необмислена постъпка, че е готов да ви създаде неприятности. Подчинете реакцията на интуицията си, за да избегнете неприятностите.

Лъв

Началото на деня ще е белязано със странни събития, но и с някои трудности. Няма да можете да се придържате изцяло към динамичния си стереотип. Следобед обстановката ще се успокои и ще можете да наваксате пропуснатото.

Дева

Следвайте логиката си и работете, за да постигнете целите си, а не за да се конкурирате или да показвате уменията си. Колкото по-малко привличате вниманието върху себе си, толкова по-спокойно ще мине денят ви.

Везни

Спокоен ден. Ще се справите, ако си поставяте разумни цели и не се опитвате да „прескачате сянката си“. Не вярвайте на клюки и обещания. Ще са еднакво вредни и еднакво подвеждащи.

Скорпион

Началото на деня ще е свързано с някакво неприятно преживяване. Не драматизирайте, Опитайте се да се отърсите от впечатленията колкото е възможно по-бързо. Направите ли го, ще сте достатъчно работоспособни.

Стрелец

Преценявайте много внимателно поканите за участие в разни занимания, които ви отправят днес. Част от тях ще са си чиста авантюра, а в други ще имате възможност за интересни експерименти. Преодолейте инерцията.

Козирог

Заемете наблюдателна позиция. Слушайте внимателно всичко, което се обсъжда около вас. Текущите разговори ще ви подскажат някои ваши грешки или слаби места, които ще имате възможност да коригирате незабавно.

Водолей

Контактите ще са динамични. Възможно е още следобед да усетите леко изтощение, независимо че преобладаващите връзки ще са по телефона или онлайн. Не приемайте покани за развлечения вечерта. Осигурете си достатъчно сън.

Риби

С весела случка или добра новина ще започне денят и ще ви зареди с оптимистично настроение. Ще се справите без особени затруднения с всички набелязани занимания. Ако се налага да държите изпити или да преминавате през някакви проверки ще впечатлите журито.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари