IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво очаква зодиите тази седмица

1 юни 2020 17 30

Звездите и какво вещаят те за знаците

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1 – 7 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително често ще попадате в разни забавни, на моменти дори комични ситуации. Ще се случват и най-различни изненади. Приемете ги с чувство за хумор. Истинско изкуство е човек да може да се шегува със собствените си грешки. Важното е да успеете максимално да запазите присъствие на духа през тази седмица. Така ще си дадете сметка, че месецът съвсем не започва зле. Някои замисли ще се получат, други – не, но в крайна сметка от неуспехите също има полза.

Телец

Положителните емоции преобладаващо ще са свързани с професионалната ви реализация. Онези от вас, които са си поставили за цел да променят работното място със сигурност ще се представят убедително на първото си интервю. Ако от доста време имате желание да прокарате своя идея или проект, то най-после ще се намери влиятелен човек, който да „ви бутне едно рамо“ и нещата да се получат. В масовия случай, с каквото и да се заемете, ще се справите успешно. Ще сте впечатляващо ефективни дори да става дума за нова и непозната работа.

Близнаци

Творческият ви потенциал бавно, но устойчиво расте. Въображението ви е достатъчно силно и успоредно с познатите задължения ще можете да стартирате или да подготвите старта на нещо ново, което от доста време ви привлича. На моменти времето, с което разполагате може да е недостатъчно, но пък ще получавате помощта, която ви е необходима. Най-ефективният начин за възстановяване на тонуса и поддържане на висока дееспособност е да използвате минутите на почивка за занимания, които ви радват.

Рак

С добри възможности за професионална реализация ще започне седмицата, а в частност и месецът. Проверявайте редовно каналите си за комуникация. Ще получите информация за различни изяви като изложби, базари, уебинари, в които бихте могли да участвате безплатно или срещу символична такса. По-лесно ще се справите с работа, изискваща движение, отколкото с такава, за чието изпълнение трябва да стоите дълго време на едно място. Ще можете да си създадете оптимален график за работа и почивка. Непредвидени, но благоприятни съвпадения на обстоятелствата ще ви помогнат да се свържете с хора, които ще са ви полезни с опита и знанията си.

Лъв

Според една стара мъдрост „всичко е добре, когато завършва добре“, но при вас през тази седмица тя ще звучи обратно. Всичко ще завърши добре, ако започнете седмицата добре. Хубавото е, че началото зависи изцяло от вас. Стартирайте с работа, която ви е ясна и за която сте си изработили ясна схема. Може да е тривиална и не много интригуваща, но пък след като получите очаквания резултат ще сте много по-сигурни в следващите си действия. Ако първоначално се заемете с нещо сложно и неопределено, напрежението ще се покачва и ще намали продуктивността ви. В случай, че не се налага да се занимавате с нищо ново, приемете го като полезен период на „презареждане“.

Дева

Спокойна и благоприятна за развитието ви седмица. Няма да сте принудени да правите нищо, което не ви харесва или ви разваля настроението. Преимуществено работата ви ще е самостоятелна, което означава, че няма да е необходимо да се съобразявате с нечий „лош“ характер. Ще разполагате с необходимите условия за довършване на започнатото, а резултатите ще са напълно удовлетворителни. В края на седмицата е възможно да получите новини, които не са ви особено приятни. Приемете ги философски и помислете как да минимизирате отрицателния ефект от тях.

Везни

Не всичко ще се получава както си го представяте, но ако реагирате гъвкаво ще ви е доста по-лесно да приемете фактите. Опитайте се да поработите върху личната си организация още през първите дни на седмицата. Уточнете целите, помислете и формулирайте перспективните си очаквания. Така ще съумеете своевременно да адаптирате личните си действия към променливите условия и ще се възползвате максимално от тях. Случка, свързана с личните отношения, ще ви накара да почувствате удовлетворение.

Скорпион

Куп свежи идеи ще нахлуят в съзнанието ви. Ще сте готови да се захванете за реализацията им незабавно и активно, но печелившата тактика е да овладеете ентусиазма. Настроението ви е приповдигнато и първоначално всичко ще ви изглежда безпроблемно, което е измамно усещане. Ще се наложи да преодолеете някои затруднения. Те ще ви помогнат да погледнете ситуацията от друг ъгъл и да промените преценката си за крайния ефект. През последните дни на седмицата ще сте много по-спокойни, по-прагматични, дори временните несполуки няма да ви извадят от равновесие.

Стрелец

Решаващо влияние върху всички събития през тази седмица ще окаже лунното затъмнение във вашия знак. Ще осъзнаете причината за някои свои грешки, неоснователността на действията си и ще имате възможност да внесете известни корекции. Ще получите приход от свършена преди време работа, но може да ви се наложи да дадете заем на приятел или да подпомогнете финансово близък роднина. Обстоятелствата няма да ви принуждават да го направите, ще бъде по ваше вътрешно убеждение. Защото искате да помогнете или защото преценявате, че човекът, за когото го правите, заслужава вниманието ви.

Козирог

Актуална тема през тази седмица ще е текущата ви работа. Сделки, уговорки или дискусии, които сте били принудени да спрете, да отложите поради карантинните мерки най-после ще получат шанс за довършване и реализация. Периодът ще е динамичен, но не може да се каже, че ще е разнообразен. Единственият вариант да избегнете отегчението е самите вие от време на време да променяте заниманията си. Те като тип може да са еднакви, но ще изискват различен подход за изпълнение. Класирайте задачите по важност, ако искате да спестите ресурси и да не се лишавате от почивка.

Водолей

Излишно е да си поставяте твърде амбициозни цели. Преди да се втурнете с въодушевление към каквото и да било, опитайте се да разберете и себе си, и околните. Не разпилявайте силите си в неизвестна посока с неясен край. Регулярната работа ще ви осигури обичайните приходи и възможност за пълноценна почивка. Връщайки се към свое старо увлечение е много вероятно да възстановите и стара, прекъсната по стечение на обстоятелствата връзка. Причините, поради които пътищата ви някога са се разминали вече няма да са налични и съдбата ще ви събере отново.

Риби

Ежедневието ви ще е свързано с промени, за които сте готови, очаквате ги и отдавна обмисляте собствените си действия във връзка с тях. Ще можете да си позволите някои желани удобства и да подобрите качеството си на живот. Енергетиката ви ще е стабилна и ще сте ориентирани към активна работа. Емоционалното ви състояние обаче на моменти ще е приповдигнато от напредъка, който реализирате. Не бъдете прекалено критични и взискателни към околните и особено към близките си. Вместо да им помогнете да се справят със затрудненията ще ги дистанцирате от себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари