IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юни

2 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви ще е нестабилно, но се опитвайте да реагирате така, че да не си създадете врагове. Проявете съпричастност към чуждите грижи. Нека близките ви разберат, че нищо човешко не ви е чуждо.

Телец

Поведението на околните на моменти може да е лишено от всякаква логика. Постарайте се да не избухвате, няма да ви разберат и няма да промените нещата. Най-важната ви задача е да работите така, че да не остане нищо недовършено.

Близнаци

Блокирайте всичко, което ви разсейва и нарушава ритъма ви на работа. Концентрирайте силите си в градивни действия. Резултатите, които получите днес, ще са от особено значение за реализацията на перспективните ви планове.

Рак

Някои преживявания днес може да ви натъжат. Най-погрешната реакция в такъв момент е да се самосъжалявате. Сравнете своите неприятности с тези на близките си и ще видите, че съвсем не сте чак толкова зле. Ако не постигнете набелязаните цели сега със сигурност ще го направите по-късно.

Лъв

Избягвайте резките действия и изказвания, които биха озадачили хората от обичайното ви обкръжение. Не участвайте в обсъждане на хора, които липсват в момента на разговора. Думите ви, дори да са добри, ще бъдат предадени доста деформирано.

Дева

Прекъсвайте и проверявайте работата си по сложни проекти през равни интервали от време. Така, ако намерите някакъв пропуск ще успеете да го отстраните на момента и няма да рефлектира в следващите етапи. Подхождайте към ангажиментите си практично, но не и меркантилно.

Везни

Набележете важните задачи още от сутринта и се постарайте да не се отклонявате от тях с незначителни дейности. Ще разполагате с идеални условия да коригирате някои допуснати до момента грешки. По-същественото обаче е, да се постараете да не ги допускате отново.

Скорпион

Близък приятел ще има нужда от съдействието ви. Няма да е нещо сложно, а просто да изслушате проблема и да споделите мнението си. Фактът, че сте били полезни ще ви вдъхнови и ще се справите с текущите си задачи с пъти по-ефективно от обикновено.

Стрелец

Заниманията ще са много и все спешни. Няма да усетите как се е изнизал денят. Ще е лошо, ако до вечерта нямате нищо „черно на бяло“. Може да „си дръпнете една здрава самокритика“, но не прекалявайте. Използвайте времето за реални действия, а не за философски размисли.

Козирог

Да насочите мислите си от материалното към духовното за земен знак като вашия не е лесно, но от време на време е желателно и необходимо. Част от събитията ще са непредсказуеми. Подхождайте към текущите си занимания педантично, а към изненадите – с въображение.

Водолей

Моментът не е подходящ за сложни делови разговори и дългосрочни финансови сделки, така че е по-добре да ги избегнете. Отделете време за решаване на споровете и изглаждане на противоречията от личен характер. Ако с нещо сте огорчили любимия човек, намерете начин да се реванширате.

Риби

Приемете с разбиране пристъпите на раздразнителност у близките си. Всеки има своите трудни моменти. Опитът за каквито и да било обяснения ще е неуспешен, което означава и излишен. Ориентирайте се към екипна работа. Не привличайте погледите, за да не ви натоварят с допълнителни задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари