IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 юни

4 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще попаднете на вещ, която от доста време търсите при това на доста изгодна цена. Проверете внимателно офертата, може да има подвеждащи условия, с които да се охарчите допълнително. Като цяло денят ще е в списъка на успешните, защото ще реализирате замислите си.

Телец

Ще спечелите нови привърженици благодарение на услужливостта и дружелюбието си. По отношение на работата ще можете да избирате. Да се заемете с дейности, които ви правят удоволствие или с такива, които гарантират приходи.

Близнаци

Идеите ви са интересни и ще впечатлят както шефа, така и колегите. Ефектът ще е двоен: ще си осигурите и одобрение, и съдействие. Изпълнявайки преките си задължения ще се натъкнете на полезна информация, с която ще улесните работата си.

Рак

Ентусиазмът ви за работа днес няма да е впечатляващ. Проверявайте много внимателно всички данни, които възнамерявате да използвате, някои от тях може да са заблуждаващи. Действайте с равномерно темпо и без да привличате вниманието.

Лъв

Непредвидено занимание, което ще ви възложат допълнително, ще ви върне към някаква случка от миналото. Припомнете си детайлите преди да се захванете с директното изпълнение. Ще ви хрумне как чрез старите резултати да получите нещо съвсем ново.

Дева

Контактите ви ще са по-интензивни от обикновено. Голяма част от тях ще са с хора, които не познавате, но те се стремят да спечелят доверието ви. Не бързайте да се сближавате. Не обръщайте внимание на особено драматични разкази за нечий личен проблем или неуспех.

Везни

Със случайно участие в някаква дискусия или публична инициатива ще впечатлите присъстващите и ще спечелите доверието им. Не е изключено да получите и покана за друга изява. Офертата ще ви зарадва, но не отговаряйте преди да се убедите в коректността на организаторите.

Скорпион

Търсете нестандартен подход към сложните задачи. Не позволявайте на емоциите да заглушат гласа на разума. Проявете инициатива, ако имате някакви разногласия с любимия човек. Фактът, че търсите помирение ще бъде високо оценен.

Стрелец

Интересни новини ще получите днес. Част от тях ще потвърдят решения, които вече сте взели, а друга част ще ви подскаже нови варианти за работа. Ще установите, че притежавате умения, за които не сте и подозирали.

Козирог

Не се престаравайте излишно. Разпределете времето си така, че да си осигурите някакво развлечение, с което да се разнообразите и да възстановите силите си. Не е изключено да получите и минимален непредвиден приход.

Водолей

Прегледайте заниманията, които сте оставили „на изчакване“. За част от тях вече ще разполагате с условия за реализация и бихте могли да се заемете. Започнете с онези, от които очаквате непосредствени приходи.

Риби

Не употребявайте „случайни“ хранителни продукти. Не са изключени проблеми с храносмилателната система или алергични реакции. Обстановката на работното място може да е леко напрегната. Не се отклонявайте от първоначалния си график, освен по принуда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари