IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 юни

5 юни 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ограничете се само с текущата работа. Няма да успеете да завършите новите започнати занимания, така че е по-добре да ги отложите за друг ден. Ще можете да впечатлите шефа си, обаче, с резултатите, които постигнете днес.

Телец

Освободете се от вътрешните си страхове и опасения по отношение на непознатото. Те спират напредъка и ограничават потенциала ви. Постарайте се да не реагирате на външните дразнители и да не влизате в словесни битки.

Близнаци

Колкото сте по-старателни, толкова ще сте по-доволни от себе си в края на деня. Водете си точен списък на свършените задачи, ако пропуснете нещо ще ви е неприятно. Направеното днес ще определи ритъма ви на работа за следващите дни.

Рак

Въздържайте се от създаване на нови контакти, особено виртуални и на професионална основа. Не е изключено зад привидно дружелюбна личност да стои откровен мошеник. Приемете добронамерено отправените към вас критики. Целта им няма да е да ви навредят, а да ви ориентират.

Лъв

Каквото и да сте си намислили за днес следвайте мъдрия съвет, че „Господ помага, но в кошара не вкарва“. С други думи казано, всичко ще се получи, но с активното ви участие. На всичкото отгоре околните ще се възхитят на постиженията ви. Не се възгордявайте.

Дева

Избягвайте намесата в чужди разговори, особено ако нямате достатъчно информация по коментираната тема. Рискувате да кажете нещо неподходящо и да изпаднете в неприятна ситуация. Осигурете си малко лично време, независимо че задачите ви няма да са от най-лесните.

Везни

Проект, който сте изоставили, преценявайки го като безперспективен изведнъж ще се окаже изключително актуален. Обстоятелствата ще ви убедят, че е добре да „го изтупате от праха“ и да се опитате да го довършите. Възможността да ви донесе добър приход не е за пренебрегване.

Скорпион

Отношенията между хората около вас изведнъж ще заприличат на „буря в чаша с вода“. Ще избухне почти безпричинна разправия. Намесете се, само ако има опасност да бъдат засегнати личните ви интереси. От реакцията на околните ще разберете кой работи подмолно срещу вас. Към момента оставете въпроса без коментар.

Стрелец

Не разчитайте на късмет, нито на случайност. Каквото и да сте набелязали, ще го получите с целенасочени усилия. Въздържайте се от пререкания с близките си на битови теми. Колкото и убедителни да ви изглеждат аргументите, с които „сте се запасили“ няма да стигнете до съгласие.

Козирог

С каквото и да се захванете, ще го направите „като по учебник“. Заемете се с някои досадни битови задачи, които не са спешни, но все някога трябва да бъдат довършени. Ще съхраните тонуса и работоспособността си, ако не се конфронтирате с никого.

Водолей

Ще ви съобщят, че човек, който преди време е засегнал интересите ви, се намира в неприятна ситуация. Приемете информацията без излишни емоции и най-вече без неприязън. В професионален план може да се натъкнете на някакви затруднения и да се наложи временно да намалите темпото или дори да преминете в „режим на изчакване“. Не го приемайте фатално.

Риби

Случайна печалба от лотария или дребен подарък ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Приемете го като компенсация за някои претърпени наскоро загуби и не се заемайте с уреждане на финансови сделки. Може да участвате в обсъждането, но не и в реализацията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари