IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 юни

8 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергия не ви липсва, тя буквално извира от вас. Проблемът е, че ви е трудно да решите за какво да я употребите. Преди да се заемете с каквото и да било направете кратка пауза и формулирайте една конкретна цел. След това няма земна сила, която би могла да ви спре.

Телец

Дребни детайли ще се отразят негативно на емоционалното ви състояние. Не би било учудващо, ако днес сте с пъти по-раздразнителни от обикновено. Едва ли ще създадете някакви конфликти по своя инициатива, но за да мине денят сравнително спокойно е желателно да не реагирате на провокации.

Близнаци

Не приемайте лично всяка изказана от околните принципна критика или забележка. Прекалено сте чувствителни, но струва ли си да инвестирате енергия в празното пространство? Овладейте реакциите си, да не изречете нещо необмислено, за което да съжалявате.

Рак

Въздържайте се от импулсивни решения, които ще имат дългосрочно отражение върху финансите, бизнеса или професионалния ви статус. Преценявайте пред кого какво говорите. Не всеки заслужава да се държите искрено и откровено. Пред някои хора е задължително да сте пределно дискретни.

Лъв

Поставете началото на занимания, които ще предизвикат сериозни промени в ежедневието или динамичния ви стереотип. Започнете да ги обмисляте и да структурирате изпълнението им. Набележете етапите на работа, но без да стартирате конкретни физически действия.

Дева

Постарайте се да изпълнявате рутинните си задължения без излишни емоции. Ако преживявате прекалено дълбоко събитията на които присъствате, ще усетите физическо и психическо изтощение още в ранния следобед. Бъдете внимателни, ако шофирате или работите с уреди, инструменти, химикали. Съществуват предпоставки за травматизъм.

Везни

Изказванията на част от събеседниците ви може да са твърде неясни или двусмислени. Не влагайте емоции в ситуации, изискващи рационален подход. Проверявайте внимателно информацията, която получавате или имате намерение да ползвате служебно. Може да се окаже доста деформирана.

Скорпион

Ограничете се предимно в изпълнение на познати задачи. Не сте в състояние обективно да оцените риска на сложни занимания с дългосрочен ефект, така че е препоръчително да ги отложите. Работете дисциплинирано и не се увличайте по „оригинални“ хрумвания.

Стрелец

Ще получите окончателни резултати за дейности, реализирани преди време. Най-вероятно леко ще се разминават с първоначалните ви очаквания и ще се наложи да правите корекции. Обективният критерий за оценка на ефективността им е крайният финансов еквивалент.

Козирог

Ще се натъкнете на някои леки затруднения днес. Припомнете си дали това вече не се е случвало. Ако отговорът е положителен, то приемете го като сигнал, че е време да промените част от динамичните си стереотипи, за да не пречат на тактическите ви действия.

Водолей

Партньори, с които работите от доста време, изненадващо ще поискат промяна на условията по уговорките ви или дори прекъсване на някои общи проекти. Първоначално ще ви подейства стресиращо и е по-добре да не бързате с отговора си. Анализирайте ситуацията задълбочено. Може да се окаже, че прекъсването на тези връзки ще е полезно.

Риби

Реагирайте спокойно на инициативите на близките си, които ще ви убеждават, че замислите им трябва да бъдат реализирани незабавно. Всъщност, изобщо няма да е нужно да бързате, а по-скоро да обмислите подробно последствията от действията си. След което може и да отхвърлите идеите им, но се постарайте да сте достатъчно убедителни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари