IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 юни

10 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не позволявайте на никого да ви обвинява за собствените си неуспехи. Всеки трябва да носи отговорност за действията си. Ако усетите, че напрежението започва да се покачва, дистанцирайте се.

Телец

Убедителни сте и без усилия ще спечелите подкрепа за идеите си. От друга страна сте и доста податливи на чуждо влияние. Придържайте се към собствените си убеждения и не отстъпвайте от принципите си.

Близнаци

Ако установите, че събеседниците не са склонни да приемат твърденията ви, не ги убеждавайте излишно. Няма да ги промените, но ще загубите време, а може би и настроението си. Оставете ги да стигнат до вашите заключения по „трудния“ начин. След това ще ви благодарят.

Рак

Ще се наложи да участвате в дискутирането на доста спорни въпроси днес. Придържайте се към неоспоримите факти. Всяко отклонение от тях би било „игра с огъня“. Избягвайте рисковете, колкото и безобидни да ви изглеждат.

Лъв

Общувайте колкото е възможно по-малко. Старите познати или близки роднини може да проявят излишно големи претенции към вас, да ви изпълнят с мрачни мисли и недоволство. От новите си познати пък нещо добро не можете да очаквате, така че по-добре не залагайте на тях.

Дева

Наблюдавайте реакциите на околните. Те ще са истинско огледало на вашето поведение. Ако сте достатъчно внимателни и наблюдателни ще разберете какви са причините за липсата на разбиране помежду ви. Прегледайте старите грешки, които вече сте коригирали. Ще ви подскажат как да избегнете някои последващи.

Везни

Човек, към когото не изпитвате особени симпатии ще се опита да привлече вниманието с мил жест или подарък. Помислете добре какви биха били последствията от сближаването ви, за да реагирате по подходящ начин. Може би е опит за манипулация.

Скорпион

Преди да решите да направите някое непоискано добро спомнете си справедливото твърдение за добрите намерения, които водят към ада. Въздържайте се от щедри обещания, които подсъзнателно усещате, че няма да изпълните нито сега, нито когато и да било. Докато се усетите и ще се окажете в доста неприятна ситуация.

Стрелец

Отстоявайте мнението си в публични или колективни дискусии само, ако сте абсолютно убедени в аргументите си. Ако имате дори най-малко съмнение рискувате да направите лошо впечатление. Не са изключени дребни неприятности с членовете на семейството, от които не си заслужава да се разстройвате.

Козирог

Не се занимавайте днес с важни въпроси, свързани с личните ви отношения. Дори твърдо да сте решили, че е крайно време да се разделите с някого, постарайте се да отложите окончателните си действия за друг ден. В нови проекти можете да участвате само, ако са колективни.

Водолей

Ако имате възможност за избор, ориентирайте се към индивидуална работа. Колегите, сътрудниците или партньорите изобщо няма да са склонни на компромиси днес, така че е по-добре да не стигате до размяна на мнения.

Риби

Намалете разходите до неизбежните. Съсредоточете усилията си към рутинната работа. Няма да успеете да довършите и дори да напреднете със сложни и непознати занимания, а ако ги прекъснете сега, ще загубите нишката и след време ще ви е по-трудно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари