IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са „на ти“ с романтиката

13 юни 2020 19 30

Вижте кои са те

Снимка: Istock

Партньорите, които са „на ти“ с романтиката, често са тези, които имат по-силна връзка с емоциите си. А това обикновено може да се види отразено в характеристиките на зодиакалния им знак.

И така – кои са най-романтичните зодии?

Телец

Телецът обича да обсипва половинката си с подаръци. Това вродено раздаване се простира и в спалнята, където най-често е от страната на даващия по време на секс.

Да може да направи нещо наистина романтично за някой друг, прави Телеца невероятно щастлив, дори и да не получава толкова, колкото дава.

Рак

Раците са много интуитивни – те знаят точно от какво се нуждаят. Родените под този знак обичат да изненадват своята половинка с домашно приготвени ястия и гореща вана – всичко, за да им покажат колко романтични могат да бъдат.

Много от жестовете се дължат на факта, че Раците обичат да обгрижват околните. Те знаят, че понякога просто се нуждаем от рамо, на което да поплачем, или от масаж, за да се отпуснем след тежък работен ден. Те са изключително щастливи, ако могат да бъдат този, който да ни накара да се почувстваме по-добре.

Дева

Девите не изглеждат като романтични личности на пръв поглед, но способността им да разчитат на малките неща, за да накарат някого да се чувства специален, доказва точно обратното.

Те вероятно помнят, че обожаваме тъмен шоколад или че някога сме яли невероятно тирамису и ще ни осигурят точно тези любими десерти или подаръци, за да ни зарадват. Девата знае как да ни накара да се почувстваме сякаш слънцето се върти около нас.

Риби

Рибите знаят как да направят дори и най-обикновените дейности да изглеждат невероятно романтични. Независимо дали идеята им за романтична среща е свързана с много одеяла и хубави филми или връщане на мястото за първата среща, родените под този знак ще намерят начин да докоснат сърцето ни.

Най-добрият начин да се опише романтичната природа на Рибите е сравнението с романтичните филми.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари