IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юни

17 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Резултатите, към които се стремите, ще изискват усилия. Правете нещата така, че да изключите възможността да ви критикуват. Не пестете силите си, със сигурност ще има на какво да се зарадвате.

Телец

Опитайте да се изолирате от външно влияние. Дори добронамерените препоръки може да се отразят зле на настроението ви. Ако нещата не се случват според предположението ви, не драматизирайте излишно.

Близнаци

Направеното от вас ще получи висока оценка и ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Достатъчна предпоставка, за да се справите с всичко, което сте си наумили. Възможно е да получите парично постъпление от реализацията на творческа задача.

Рак

Събитията ще са интересни, но и разсейващи. Обмисляйте внимателно действията си и не се заемайте с непосилни задачи. Новите познанства ще са нетрайни, независимо, че може да ви изглеждат обещаващи.

Лъв

С доста спорни въпроси ще се наложи да се справите днес. Не се отказвайте пред неизвестностите. Експериментирайте, ще се окаже полезен опит. Преживяванията ще са разнообразни.

Дева

Енергетиката ви е стабилна, а резултатите ще зависят от това как изразходвате ресурсите си. Действайте активно, но след като предварително сте си изработили варианти за работа. Намалете контактите.

Везни

Работете самостоятелно, ако съществува такава възможност. Усещането, че за известно време зависите само от собствената си воля ще бъде мотивиращо. Ще ви хрумнат начини, чрез които да реализирате затрудняващи ви към момента идеи.

Скорпион

Ще разполагате с прекрасни възможности да разгърнете потенциала си и да отработвате едновременно и личните, и професионалните си задачи. Не е изключено да получите допълнителни финанси. Помислете внимателно как да се разпоредите с тях. Не е препоръчително да ги влагате в дългосрочни инвестиции.

Стрелец

Общителни сте и откровени, но е желателно да сте предпазливи към новите си познати и към съвсем непознати. Не обсъждайте с тях лични въпроси. На работното място бъдете умерено активни, не се престаравайте излишно.

Козирог

По-млади или по-неопитни колеги ще ви помолят за помощ. Ограничете се само в общи наставления. Оставете ги да се справят самостоятелно и след това анализирайте заедно получените резултати. Ще сте далеч по-полезни, отколкото ако свършите работата вместо тях „показвайки“ им.

Водолей

Близък приятел или роднина ще ви изненада приятно. Работоспособността ви ще се повиши и ще намерите решение на стари въпроси, които по принцип са ви неприятни. Придържайте се към принципите си и не дискутирайте на спорни теми.

Риби

Ако имате намерение да уплътните деня си с трудни занимания, то започнете с издирване на информация по изпълнението им. Хората от обичайното ви обкръжение ще са добронамерени и с радост ще ви съдействат при необходимост. Следвайте интуицията си и избягвайте крайностите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари