IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юни

18 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма да имате проблеми с работа, изискваща анализ, систематизиране на данни и създаване на крайни заключения. Доста по-трудно ще се справите със занимания, изискващи сръчност, така че във ваш интерес е да ги избягвате. При това не само за това, че няма да се справите, а защото е възможно и да се нараните.

Телец

Ще имате по-добра възможност да се проявите на ниво идея, отколкото на ниво изпълнение. Действайте с равномерно темпо и то по трудните и сложните проекти. Ще ви хрумнат начини за повишаване ефективността от собствената ви работа, които бихте могли да пробвате преди да решите кой ви допада най-много.

Близнаци

Ще сте много по-продуктивни, ако се придържате към логиката и овладеете емоциите. Едва ли ще успеете да довършите всичко започнато, така че е по-добре да не се и опитвате. Вместо това, си осигурете малко лично време и направете нещо, което ви е приятно, например спа процедура, ароматерапия или просто среща с приятели.

Рак

Позитивното мислене не е само изтъркано словосъчетание. Опитайте се днес наистина да мислите в положителна насока и ще се убедите, че ви улеснява. Разпределете работата си равномерно. Ако концентрирате натоварването предобед ще се изтощите, а ако го оставите за следобед няма да успеете да довършите започнатото.

Лъв

Посветете част от времето на близките си. Сравнявайки техните проблеми със своите определено ще добиете и кураж, и вдъхновение. Въздържайте се от рискови финансови операции, със сигурност ще са губещи.

Дева

Ще се натъкнете на затруднения с част от професионалните задачи. Ако е възможно да ги отложите, направете го. След няколко дни ще разполагате с допълнителна информация. Въздържайте се от излишни покупки. Съвсем скоро ще се ядосате на самите себе си за проявената разточителност.

Везни

Преценете много внимателно предложенията за допълнителна работа, които получавате днес. Уточнете подробно условията, за да не се окаже, че сте хвърлили много труд за нищо. Не е изключено някое от тези предложения да дойде от приятел и отказът ви да се окаже първа крачка към прекъсване на връзката. Не съжалявайте.

Скорпион

Посветете се предимно на текущите си професионални задачи днес. Домашните битови занимания може и да почакат, безпредметно е да разпилявате силите си в различни направления. Въздържайте се от уреждане на лични взаимоотношения. Няма да успеете да овладеете емоциите и ще се получи така, че вместо „да изпишете вежди, ще извадите очи“.

Стрелец

Ако се наложи или ви предложат да предприемете служебно пътуване, помислете добре дали да се съгласите или не. Доверете се на интуицията си, ще ви подскаже правилния отговор. Въздържайте се от импулсивни покупки, заради които в края на месеца може да се появят дупки в бюджета ви.

Козирог

Помагайте на нуждаещите се само след като се справите със своите преки задължения. Не е желателно да изоставате с работата си, но ако сте прекалено съпричастни към чуждата със сигурност ще е за сметка на вашата. Преценявайте внимателно в кои дискусии е полезно да се включите и от кои да се дистанцирате.

Водолей

Проявете предпазливост. Някой ще се опита да злоупотреби с добротата ви. Избягвайте контактите с непознати, търсещи съчувствие или милостиня. Въздържайте се от кардинални промени на динамичния си стереотип, ще се окажат несполучливи.

Риби

Поведението на ваши по-възрастни роднини или тези на любимия човек може да предизвикат спорове помежду ви. Преценете добре дали си заслужава да разваляте отношенията си заради нечии случайни изисквания, приличащи по-скоро на капризи. Действайте дипломатично, а не емоционално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари