IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юни

23 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте с умерено темпо. Уточнявайте подробно изискванията към задачите, които ви поставят. Ако случайно получите непредвидени парични постъпления на които сте престанали да се надявате, използвайте част от тях само за неотложни нужди.

Телец

Няма нищо лошо в това да отстоявате гледната си точка, но понякога е полезно да се погледнат фактите от различни ъгли. Разпределете работата според силите си. Не би било добре, ако умората ви връхлети още преди обед. Не пренасяйте професионалните проблеми у дома и обратно.

Близнаци

Опитайте се да създадете дистанция между себе си и хората, които ви създават напрежение. Ако ви развалят настроението още от сутринта, няма да си свършите работата качествено, а задълженията ви изобщо няма да са малко.

Рак

Наблюдавайте обстановката, съобразявайте се с обстоятелствата и реагирайте бързо. Преглеждайте внимателно условията по предстоящите за довършване сделки. Не е изключено да попаднете на разминавания с първоначалните уговорки.

Лъв

Ще сте доста заети през деня, но вечерта ще е приятна. Стари приятели ще ви поканят на импровизирана среща. Не им отказвайте, впечатленията и емоциите ще са незабравими, независимо че някой от присъстващите може и да ви разочарова с поведението си.

Дева

Действайте с умерена активност и се придържайте към първоначалния си график. Не е подходящо да се занимавате с крупни финансови операции днес. Вероятността да претърпите загуби не е за пренебрегване. Не бъдете прекалено взискателни нито към себе си, нито към околните.

Везни

Грижите ще са свързани основно с децата и родителите ви, ако имате такива. Ако сте в състояние да се справите с проблемите самостоятелно е по-добре да не търсите помощ. Запазете си възможността да го направите в по-труден момент.

Скорпион

Въздържайте се от забележки към хората от обичайното ви обкръжение дори и те да ги заслужават. Излишно е да си създавате неприятности и да влошавате отношенията си заради прекален перфекционизъм. Организирайте си разходка сред природата вечерта, по възможност в близост до естествен водоизточник.

Стрелец

Уточнете внимателно целите си по възможност без да идеализирате обстоятелствата, в които се намирате. Редувайте работа с почивка през равни интервали от време, за да завършите задачите си в уговорения срок. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения.

Козирог

Избягвайте посещението на места, където има струпване на много хора или пък на публични мероприятия. Не е изключено да срещнете хора от миналото си, които да ви върнат към неприятни спомени. Не е за пренебрегване и възможността да попаднете в епицентъра на чужд конфликт.

Водолей

Още от сутринта ще стане ясно, че е много по-вероятно да ви разпоредят да се включите в чужди задачи, отколкото да изпълнявате своите. Не отказвайте. Ще успеете да подобрите отношенията си с някого, с когото сте в конфликт.

Риби

Разпределете ангажиментите си за близките няколко дни. Опитайте се да си изясните какви ресурси са ви необходими и с какви разполагате реално. Занимавайте се с финансови операции само по спешност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари