IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юни

26 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте да се справите с неприятните ситуации с чувство за хумор. Въздържайте се от хаотични действия. Условията за напредък са последователност, методичност и точни аргументи.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, в състояние сте да визуализирате идеите си. Една от основните ви пречки е проявата на неоснователен инат и ще ви създаде врагове, ако не го овладеете.

Близнаци

За някои професионални въпроси е възможно да попаднете в „задънена улица“. Опитайте се да ги обсъдите с по-опитни колеги или приятели. Нужна ви е друга гледна точка, за да намерите решение.

Рак

Настроението ви още от сутринта може да е леко унило, песимистично. Направете нещо ново, което до момента не сте пробвали, за да се освежите и мотивирате. Ако пък причината е нечие присъствие, отстранете този човек от пътя си поне временно.

Лъв

Ще направите крачка напред по уговорките на сделка с недвижимо имущество. Не бързайте с подписването на окончателните документи. Възможно е да получите шанс за леко подобряване на условията.

Дева

Творческият ви потенциал е силен, но за някои по-сложни дейности може да ви липсва вдъхновение или мотивация. Структурирането на крайния резултат или кратко време с любимите занимания ще се отрази положително на инициативността ви.

Везни

Спокоен ден, в който ще имате възможност да разгърнете фантазията си. Наслаждавайте се на дребните радости, но без да взимате участие в авантюристични предложения. Не правете емоциите си публично достояние.

Скорпион

Правете нещата по обичайния начин. Експериментите ще предизвикат забавяне и ще ви принудят да промените графика си, което най-вероятно ще ви разтревожи. Ако сте спокойни, ще успеете да се справите с някои дребни лични затруднения.

Стрелец

Обстановката и настроението около вас ще са доста заблуждаващи и без ясна тенденция. Проявете наблюдателност, предпазливост и логика. От вас зависи да се предпазите от назряваща опасност или да си спестите неприятни разговори.

Козирог

Търсете помощ само в краен случай. И ако все пак се наложи, преценете внимателно кой би ви съдействал безрезервно. Разговор с нови партньори ще ви подскаже лесен начин за реализацията на последващи инициативи.

Водолей

Емоционалното ви състояние е нестабилно, но ако не се придържате към правилата, непрекъснато критикувате и се разправяте, ще си създадете неприятности. Няма да са фатални, но може да претърпите материални загуби или да си навлечете недоволството на шефа. И двата варианта не са за предпочитане.

Риби

Поведението на стар приятел ще ви изненада неприятно. Не бързайте със заключенията, причините може да са сериозни. Опитайте да разберете какво се случва, но не пристъпвайте към активни действия, ако не ви молят за това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари