IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какъв късмет ще имат зодиите

29 юни 2020 12 30

Какво чака зодиите за тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 29 юни – 5 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личните отношения ще придобият особена важност през първите дни на седмицата. Ще разполагате с доста благоприятни моменти, в които бихте могли да изясните причините за съществуващи противоречия, да намерите решение на спорните въпроси, да създадете нови контакти. Ако се стремите към подкрепа ще я получите по пътя на убеждението, давайки повече свобода на партньорите си, изслушвайки мнението им, без да упражнявате натиск. Разпределяйте пестеливо финансите си. Въздържайте се от импулсивни покупки. В края на седмицата може да похарчите малко пари лично за себе си, но без да прекалявате, за да не дразните близките.

Телец

Продължете започнатото. Проверете и подобрете получените резултати. Новите проекти може и да зациклят, приемете го без излишна тревога. Разчитайте само на себе си и не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си на някой друг. Важно е какво впечатление ще направите на колегите. Не обсъждайте приходите, разходите и финансовото си състояние като цяло. Спазвайте правилата и проверявайте редовно банковите си сметки. Алармирайте своевременно при установени нередности. Не взимайте заеми и не се занимавайте с уреждане на дългосрочни банкови операции.

Близнаци

Не отлагайте реализацията на новите си идеи. В началото може да се натъкнете на непредвидени затруднения, но от една страна ще разнообразите работата си, от друга, ще имате възможност да експериментирате и да разберете докъде ви стигат силите. Не се конфронтирайте с колегите и близките си. Търсете компромисни решения. Много по-често ще имате нужда от подкрепа, отколкото от самостоятелност, така че е желателно своевременно да си я осигурите. Не е изключено да получите някакви допълнителни доходи. Използвайте част от тях за подобряване на обстановката около себе си. Контактите с нови хора ще са приятни, но невинаги полезни, така че не инвестирайте прекалено много време в тях.

Рак

Приемете мисълта, че крайните резултати през тази седмица зависят почти изцяло от вас. Вселената едва ли ще ви помогне, но няма и да навреди. Не разчитайте на късмет. Мислете реалистично и, когато се налага, разчитайте по-скоро на хората около себе си. Но преценявайте внимателно кой и доколко може да ви помогне, от кого да поискате съвет и от кого физическо съдействие. С кого да работите и с кого да споделите свободното си време. Следвайте тенденцията и се обграждайте с позитивни хора, които ви зареждат с положителни емоции и ви мотивират за творчески изяви. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно, което на моменти ще се отразява зле на самочувствието ви. Ако свикнете с мисълта, че няма начин да имате всичко, което искате, лесно ще преминете през този период на несигурност.

Лъв

Не се изолирайте от близките си. Постарайте се не само да чуете вълненията им, но и да откликнете. Може би не си давате сметка, но именно тяхното отношение към вас, чувствата, с които ви обграждат ще бъдат най-силната ви мотивация през тази седмица. Не се подвеждайте по натрапени съвети и не се стресирайте от критики, които преценявате като неуместни. Преценявайте много внимателно офертите от непознати източници или такива със съмнителна репутация. Обичайните приходи, на които разчитате може и да се забавят. Не прекалявайте с разходите и не посягайте на запасите си. За сложни дискусии в неясна обстановка на работното място разчитайте на интуицията си.

Дева

Ориентирайте усилията си към съвсем конкретни занимания в началото на седмицата. Не раздвоявайте вниманието си с грижите на околните. Проявите на съчувствие не само може да ви развалят настроението и да ви демотивират, но най-вероятно ще отнемат и от ресурсите ви, което не бива да допускате. След четвъртък е подходящо да допълвате знанията и да усъвършенствате уменията си. Ще се окаже полезно за сближаване с новите ви познати. Въздържайте се от участие в спорни дискусии на работното място. Ще навредите на позициите, а оттам и на финансовото си състояние. Организирайте процесите на почивка и възстановяване с минимални средства.

Везни

Започнете седмицата с най-простите неща, в чието изпълнение не се съмнявате. Увеличавайте натоварванията постепенно. Опитайте се да завършите месеца със завършени текущи задачи. Търсете помощ само в краен случай. В началото на месеца предстоят промени. Приемете ги спокойно, без да се задълбочавате в дълги и пространни анализи. Не разполагате с достатъчно данни и заключенията ви ще са по-скоро погрешни, отколкото приложими. Ограничете разходите до ежедневно необходимите. Въздържайте се от щедри подаръци и прояви на разточителност. Отстъпете на близките инициативата за организация на почивните дни. Резултатът ще ви изненада приятно.

Скорпион

Ангажиментите ви ще се движат буквално по синусоида. Първите дни на седмицата съвпадат с последните от месеца и изведнъж ще ви затрупат с непредвидени задачи. Усещането, че „времето ви гони“ няма да е особено приятно, но ако ограничите контактите до неизбежните, най-вероятно ще успеете да „излезете сухи от водата“ и да си позволите кратка почивка и глътка въздух на „джулая“. В края на седмицата проявете активност при уреждане на любовните отношения. Ще ги промените в предпочитаната от вас посока. Финансовото ви положение в първите няколко дни ще е доста объркано, но за сметка на това след четвъртък нещата ще се подредят и не е изключено да получите някакви допълнителни парични постъпления. Съвсем естествено е, че настроението ви ще се повиши и ще ви хрумне, че може да си позволите скъпа покупка. Откажете се от идеята своевременно, защото въпросната покупка може да ви вкара и в съвсем нежелани заеми.

Стрелец

За представителите на вашия знак, които преминават през някакъв тежък период успокоителното е, че още в началото на тази седмица той най-после ще свърши. Обстановката ще е спокойна, а настроението – градивно. Темпото на работа и направленията на изява ще зависят изцяло от предпочитанията ви. Наблюдавайте внимателно реакциите на околните, особено в моментите, в които сте готови да проявите инициатива. Лесно ще разберете кой плете интриги по ваш адрес. Не е желателно да правите скъпи покупки на вещи за дълготрайна употреба, но бихте могли да си позволите кратко пътешествие към непознато място с развлекателна и информативна цел. Спешните и неотложни разходи може да са свързани с автомобила ви или комуникационната техника.

Козирог

Не си изграждайте твърде амбициозни проекти, но пък и не стойте със скръстени ръце. Без никакво съмнение може да се каже, че организацията на времето в предстоящата седмица е във вашите ръце. Пречките и задръжките ще са само в собственото ви съзнание, така че ако успеете да се преборите с тях, бихте могли да направите доста добри неща за себе си. Да се погрижите за духовните си необходимости, за външния си вид, за творческите си търсения. За стабилизиране на позициите, разширяване на бизнеса, организиране на летния отпуск. Изборът е голям и зависи изцяло от волята ви. Следете стриктно финансовото си състояние. Не давайте заеми, не взимайте кредити, не отлагайте плащанията, по които има наказателни лихви. Финансови въпроси обсъждайте само в кръга на най-близките си и то при пълна дискретност.

Водолей

Ще се радват на видими успехи представителите на вашия знак, които работят с информация, комуникационна техника и в сферата на екологията. Изведнъж проекти, които от месеци са „на трупчета“ ще получат тласък и начална скорост. Правилният вариант е да действате последователно, а не едновременно. В началото може да не се ориентирате откъде точно да започнете, да ви се стори, че сте попаднали в един голям и труден за преодоляване водовъртеж. Не е така. Просто отделете малко време за подреждане на приоритетите като се ръководите от ресурсите, с които в момента разполагате. След като веднъж наложите подходящата схема, нещата ще се получават според предположенията ви. Водещият ви критерий за всяка работа трябва да са очакваните финансови постъпления не само по количество, а и по време. По възможност не инвестирайте. Не бързайте с разширяване границите на дейността си. Най-доходоносни ще са нестандартните решения.

Риби

Настроението, работоспособността, а и ефективността ви през тази седмица ще са пряко свързани с обкръжението. Ако имате възможност да подбирате компанията, в която пребивавате или пък да се дистанцирате от хора, които с появата си създават само неприятности, то направете го. В случай, че това е невъзможно, възползвайте се от прийомите на медитацията за стабилизиране на енергийния ви потенциал. В края на седмицата отдайте дължимото внимание на любимите хора. Не отхвърляйте предложенията им за пътешествие и нови преживявания. Промяната на обстановката дори за ден ще ви се отрази по-добре, отколкото предполагате. Разпределяйте финансовите си постъпления прецизно. Не оставяйте задължения, чийто падеж е настъпил. Ще разполагате с достатъчно средства, ако се разпореждате с тях с грижата на добър стопанин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари