IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юни

30 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 30 юни

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преглеждайте и обмисляйте много внимателно деловите и търговски предложения. Не е изключено да има някаква уловка, особено ако става дума за покупко-продажба на имот. Съобразявайте се с мнението на любимия човек.

Телец

Не е изключено да се натъкнете на затруднения в професионалната област. Постарайте се да запазите спокойствие. Придържайте се към правилото „бързай бавно“. По-добре една крачка, макар и бавна, отколкото няколко бързи повторения.

Близнаци

С висока степен на отговорност, но и на неизвестност ще е свързана днешната ви работа. Ще сте и по-раздразнителни. Намалете разговорите до неотложните, за да си осигурите възможност за концентрация и анализ на фактите. Почивайте през равни интервали от време.

Рак

Емоционалното ви състояние е стабилно и ще сте доста по-ефективни от обикновено. Ще разполагате и с малко повече свободно време. Използвайте го лично за себе си и направете нещата, които ви доставят удоволствие, но непрекъснато отлагате.

Лъв

Придържайте се към първоначалните си планове. Ако ви хрумнат интересни идеи не бързайте да оставите рутинната работа и да се заемате с изпълнението им. Запишете ги, структурирайте ги и довършете каквото сте започнали.

Дева

Обстановката около вас днес може да се окаже доста напрегната. Опитайте се да се вземете в ръце, да запазите спокойствие и да не реагирате на провокациите. Въздържайте се от критики спрямо чуждите грешки, не всеки може да е акуратен като вас.

Везни

Новите контакти ще са пълноценни. В неформални разговори ще получите отговори на въпроси, които отдавна ви безпокоят. Придържайте се към истината и ще постигнете целите си.

Скорпион

Избягвайте работа, която ви създава нервно напрежение и хора, които ви натоварват с проблемите си. Ако е възможно да избирате обстановката и компанията, то направете го. Единственият начин да си осигурите един прекрасен ден е да го съпроводите с усмивка.

Стрелец

Ситуациите, в които попадате днес може да се окажат доста проблемни. Следвайте практиката „три пъти мери, един път режи“, за да не се наложи да търсите помощ за отстраняване на вредните последствия от собствената ви прибързаност.

Козирог

Не приемайте твърде на вътре думите, казани от хора, на чието мнение не държите особено. И обратно, вслушвайте се внимателно в критиките и препоръките на приятелите си. Благодарение на тях ще направите крачка напред в занимание, което към момента буксува.

Водолей

Преди да се заемете със занимания с перспективен ефект е желателно да намерите колкото е възможно повече налична информация по въпроса и да я прегледате обстойно. Отделете част от времето си за физическа активност. Балансът между умствена работа и спорт ще ви осигури стабилен тонус.

Риби

Стремете се към качество, а не към количество в работния процес. Ако установите, че няма да можете да спазите предварително уговорените срокове, направете опит да ги промените. Събитие от личен характер може да създаде повод за тревога, за щастие краткотрайна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари